Back to basics

Coco Sweet Dreams

 

Minulle kävi uskomattoman huono tuuri. Yleensä en kadota arvokkaita esineitä mihinkään ja jos kadotan, niin niitä etsitään niin pitkään, kunnes ne löytyvät. No uutukaiset Acne Studios lasini hävisivät kuin tuhka tuuleen, eikä niitä ole sen koomin näkynyt. Toivottavasti ne olisivat päässeet edes jonkun hyvän tyypin päähän. Klassisten lasien kaipuussa päätin lähteä uudestaan kaupoille.

En halunnut mitään erikoista mallia, sillä viiletän tuolla kylillä vähän liiankin usein Uuno Turhapuron kaksoisolentona, joten nyt minun teki mieli sijoittaa johonkin melko klassiseen malliin. Huomaan, että ihailen muiden silmillä tätä Wayfarer-mallia, joten uskoisin, että nämä ovat hyvä sijoitus minulle, joka kulkee kesät talvet lasit silmillä. Valoherkät silmät, niin niin.

 

/  I realized I can’t possibly live without a good pair of Wayfarers. :)

Kommentit

Giselda / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) Http://www.coffeetablediary.com

Eikä! Jopas kävi huonosti Acnejen kanssa. Hauska sinänsä, että just ostin ihan samat Wayfarersit itselleni lauantaina, ihanan klassikot ja ekat Ray Banini :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä, lasit hävisivät niin mysteerisesti.... toivottavasti eivät majaile missään ojan pohjalla vaan olisivat edes jonkun käytössä. :)

Wayfarersit on kyl niin coolit!

reikki (Ei varmistettu)

Tulee aika narkkarivaikutelma jos vetää tummat lasit päässä keskellä talvea pimeässä. Käyttäisin muuten itsekkin :D

Kommentoi