Be inspired by your surroundings

Coco Sweet Dreams

Kuva: Suvi Kesäläinen

 

 

Monet kyselevät haikailenko vanhan kotini perään, joka remontoitiin kovalla panostuksella läpikotaisin. Ja täytyy sanoa, että en sen kummemmin. Se oli upea koti, mutta pystyn mielestäni luomaan omanlaiseni tunnelman minne tahansa menenkin ja asetun helposti kodiksi. Tiedän, että uusia remonttikohteita tulee varmasti vielä eteen ja se innostaa. Lainasin tähän hetkeen sopivan lauseen, jonka poimin tästä Marianne Faithfullin haastattelusta. Sikäli mikäli My Apartamento -sarja ei ole teille tuttu, niin suosittelen suuresti tutustumaan videoihin - ovat aika ihania. Parasta ajankulua viikonlopun viettoon. 

" I carry my home in my head. Where I live is not my home. I am my home. "

Hyvää viikonloppua!

Kommentit

Sunday
We love sundays

Hyvin sanottu :) Koti on mielentila.

Sanna Inspired by love (Ei varmistettu) http://www.inspiredbylove.fi

Kaunis ajatus! Itse olen tasan kerran kaivannut vanhaan kotiin muuton jälkeen, eli ei pahemmin. :) Teidän vanha koti oli todella kaunis, mutta tulee vielä muitakin! :)

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi/

Tosi hyvin sanottu <3

Jane.Nette (Ei varmistettu) http://blacksocksinthewhitehome.blogspot.fi

Hyvä sanonta. Kauniin saa jokaisesta kodista mutta kyllä se itse, oma mielentila ja ne omat rakkaat, ovat se mikä kodin tekee:) Itse en koskaan ole kiintynyt yhteen asuntoon tai taloon, vaan pitänyt muuttoa mahdollisuutena rakentaa vielä ihanampi koti ja elinympäristö. :)

Kommentoi