Cocoismit part 2

Coco Sweet Dreams

 

Ajattelin taas kirjata ylös omia ajatuksiani.

"Cocoismitekassa osiossa funtsin aika simppeleitä asioita, kuten vaalimaan hetkiä, polttamaan kalliita tuoksukynttilöitä, käyttämään kangasservettejä, juomaan kristallilaseista ja tekemään muutenkin kaikkia "luksusjuttuja" erityisesti kurjilta tuntuvina päivinä. Nukkumaan hyvin, lukemaan toisinaan vain ja ainoastaan ne positiiviset uutisotsikot ja niin pois päin. Nyt haluan sanoa vielä, että:

  • älä kiirehdi. Kaikelle on aikansa ja paikkansa. Elämä menee eteenpäin koko ajan. (Tämän olen oppinut vasta hiljattain ja kärsimättömänä luonteena totuttelen vasta ajatukseen) ;)
  • ota riskejä, älä pelkää muutoksia. Mee ja tee, mutta kuten yllä sanoin: älä silti kiirehdi (ainakaan ihmissuhteissa). Anna asioille myös tilaa, etäisyyttä ja aikaa, koska se kertoo enemmän kuin tehdyt tai tekemättömät teot. Koska kaikelle on tosiaan aikansa ja paikkansa.
  • matkustele niin usein kuin vaan mahdollista. Se antaa arkeen voimaa ja perspektiiviä.
  • elämä on hemmetin yksinkertaista. Se on! Älä murehdi vaan keskity mielummin elämän kauneuteen. Kun ei enää kun ei enää koe tarpeelliseksi ratkoa omia murheitaan voi vaikka elää! Keskittää ja kohdistaa huomio ympärilleen, elämään ja sen ihmeellisyyteen. Mieltä pystyy niin helposti huijaamaan.
  • tunnen asioita tosi voimakkaasti ja uskon hyvään. Minulle on monesti sanottu, että eipä saa olla niin sinisilmäinen, on oikeastikin  pahojakin ihmisiä. Jep, olen saanut monet kerrat siipeeni ja tulen varmasti vielä pettymään, mutta silti jaksan ja haluan uskoa elämäni loppuun asti hyvyyteen. Eli pysy just sellaisena kuin olet, eli hyvänä ihmisenä tietty, koska ne pärjää aina!

Terkuin taivaanrannanmaalari " Humppa Hemppa "

Lempeää sunnuntaita toverit!

x

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tärkeitä pointteja, kiitos kun jaoit ja sait ajattelemaan!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana kuulla. <3

Silja Sofia (Ei varmistettu) http://siljasofia.blogspot.fi/

Tykkään niin kovasti sun tyylistä.. Etenkin elämäntyylistä. Löydän sun kirjoituksista paljon omia ajatuksia! Kiitos blogistasi, se on ihana :)

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Kiitos Silja! <3

Meri80 (Ei varmistettu)

Samaa mieltä Silja Sofian kanssa, tää on ihana blogi :) Hyviä ajatuksia olet kirjoittanut, samaistun kyllä täysin noihin. Teillä ilmeisesti alkaa hiitolomaviikko? Me täällä pohjoisessa joudutaan vielä parisen viikkoa odottelemaan mutta jaksaa jaksaa :) Rentoa lomaa ja iloa uuteen viikkoon :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Meri ja kiitos kun vierailet täällä.  <3

Jepulista, hiihtolomat alkoivat täällä etelässä, kovin ollaan jo odoteltu. Mukavaa lomanodotusta ja aurinkoa sinne pohjoiseen.  :)

noan (Ei varmistettu)

Hyviä pointteja! Oletko muuten laittanut hiustenpidennykset? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla! :)

Joo, mulla on usein muutama tuuhennus päässä, nyt on ihan kunnon pidennykset. Loman jälkeen mitta tulee lyhentymään, katsotaan mitä merivesi tekee latvoille. :D

Kommentoi