Dinner by the beach

Coco Sweet Dreams

Tämän kuvan paikka oli se ensimmäinen kosketus rantaelämään, kun saavuin ekaa kertaa hotellilta rannalle. Tirautin ensi töiksi pari kyyneltä sillä mesta oli jotenkin vaikuttava jylhän kallion noustessa ja meren aaltojen äänten äärellä. Pöydille ja rannalle kannettiin kokonaisia kookoksia ja niistä juotiin kookosvettä, tälläisiä olin nähnyt sitä ennen vain kavereiden lomakuvista. Olin ihan fiiliksissä! Heti ensimmäisenä päivänä otin kuvia enemmän kuin koko loppulomani aikana.

Hengailtiin paljon ruokailun merkeissä meidän rannan ravintolassa: Fishersman's Friend, sillä sieltä sai jumalaisen maukkaita smoothieita, jotka maistuivat parhaiten helteellä. Lounaaksi söimmekin usein hedelmiä ja kaikenlaisia mehuja. Kerran tämä lomalainen taisi siemailla lounaaksi herkullisen Banana Daiquirin. Illallisella söimme hyvin, Tom Kha -keitto oli yksi lemppareistani.

Illat Ao Nangin rannalla olivat todella tunnelmalliset, rauhalliset ja kauniit. Ruoka maistui parhaiten paikoissa, jossa oli rennosti muovituolit. Edessä häämötti rauhallinen meri. Ainut harmitus olivat hyttyset, jotka viihtyivät hyvin juuri rannan tuntumassa. Eivät ne aina kiusanneet. Ruoan jälkeen oli mukavaa kävellä paljain varpain rannalla ja jutella yhden rakkaimman ystäväni kanssa:

Seuraavaa lomaa odotellessa. :)

/open view of the sea, thai food and tropical sunsets. Life is so blessed sometimes. 

Kommentit

EricaK
EricaK

Kauniita seesteisiä kuvia, menee iho kananlihalle kun vaan miettiikin lämpimiä iltoja :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti ja sama täällä! Thaimaa on ihana... kaikki se luonto, ilmasto, meri, karskikalliot.... love it. <3

Kisumau (Ei varmistettu)

Mitä kautta varasitte loman?

Coco
Coco Sweet Dreams

Tjäreborgin kautta. :)

Kommentoi