Gaala-asu

Coco Sweet Dreams

Erinomaista aamua täältä F6-hotellin muhkeista lakanoista. Tämä huone, josta kirjoittelen on ollut kotini koko viikonlopun. Perjantaina tuli aikaisin Helsinkiin. Kävin meikkaajalla ja sujahdin pikaisesti juhlamekkooni. Hurautimme taxilla Kulosaareen, jossa tänäkin vuonna juhlittiin The Blog Awards Finland -gaalaa. Lisää kuvia ja tunnelmia on nähtävissä täältä

Mekkoni oli viime hetken löytö Asokselta ja se ei ehkä ollut ihan ominta tyyliäni, mutta kimallusta löytyi senkin edestä. Olo oli juhlava ja niin harvinaista herkkua, että oli lupa pukeutua pitkään juhlamekkoon. Jatkot tanssimme Holiday -baarissa jonka jälkeen me väsyneet juhlijat suuntasimme tuttuun ja turvalliseen hotelliimme, jonka baarissa meille tarjottiin vielä yöpalaa ja tuplaespressot - miten ihanaa henkilökuntaa. Meitä on käsitelty silkkihansikkain koko reissun ajan.

 

Kommentit

Nannil (Ei varmistettu)

Juoksullako tuollaisen kropan saa? :D käsittääkseni sitä ja joogaa harrastat, vai onko joku uusi laji tullut kuvioihin?

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Hei kiitos. Urheilu on aina ollut iso osa elämää, vaikkei siitä paljon blogissa olekaan juttuja. Juoksen joo paljon ja nyt uutena olen alkanut uimaan. Pari kilsaa uimista kerran viikossa ja sitten juoksulenkkejä aina kun vaan on mahdollista. Plus tietysti hyvää ruokaa, unta ja lepoa. Joogaa ja salsaa harrastelin myös, mutta ne ovat nyt hetkeksi jääneet, sillä aikaa ei tahdo löytyä ihan kaikkeen.

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Olitte kyllä huikea kolmikko, valkoinen, musta ja pinkki, varmasti illan näyttävimmät! &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Kiitos Katja

Kommentoi