George

Coco Sweet Dreams

Olen ihan haltioissani viikonlopusta! 

Harmittelin, etten talonrakentamiseltani ole raaskinut viedä lapsia matkoille. Matkustaminen lasten kanssa on minulle todella tärkeää, sillä minua ja siskoani on lapsena viety ympäri maailmaa ja se jos mikä avartaa. Nyt en löytänyt tarpeeksi edullisia matkoja, joten päätin viedä minit pääkaupunkiin ja samalla Linnanmäen valokarnevaaleihin. Sain yhdistettyä monta ihanaa tapahtumaa meidän reissuun ja niistä riittääkin kerrottavaa useamman postauksen verran.

Sain ystäväni Pezin meidän seuraksi Lintsille ja toinen aikuinen oli kyllä loistoidea siinä hässäkässä. Puuvuoristorata on ehdoton ykkönen, toivottavasti sitä ei ikinä pureta!

En tiedä oliko se tuuria, hotellin sijainti vai loistava ajoitus, mutta ehdin näkemään myös todella monta ihanaa kaveria aulassa. Pidän sellaisesta suhteellisen sponttaanista näkemisestä ja siitä, että kaverit tuovat kavereitaan ja samalla tapaa uusia ihmisiä ja kuulet juttuja sekä mielipiteitä eri kanteilta. Tuo St.Georgen alabaari on muuten loistava mesta tavata ihmisiä, ei liian meluista, palvelu hyvää ja ympäristö visuaalinen. 

Skidit vein ihan hotellin läheiseen Pizza-paikkaan, Putten pizzabaariin, josta on tullut meille melkeinpä kantapaikka. Muistelen, että poikani oli täällä ensimmäisen kerran sen ikäisenä, että hänelle tarvittiin syöttötuoli. On toki mahdollista, että se oli kuopukseni, eli tyttäreni. Vuodet lasten kanssa menee niin nopeasti, että ajantaju hämärtyy ihan täysin. 

Jäin vähän harmittelemaan, etten tajunnut mennä aamulla itsekseni hotellin Spahan lasten katsellessa piirrettyjä. Spa on K16 ja nopealla vilaisulla ihanan zen. Tuolla jos missä mieli varmasti rauhoittuu. Ensi kerralla järjestän itseni tuonne viettämään rauhallista pitkää aamua.

Kiitos vielä ihanat ystävät ja kaunis hotelli St.George! 

Kommentit

K16 my peaches (Ei varmistettu)

En oikeen tajua että maksava asiakas ei pääse spa-osastolle ikärajan takia, En ikinä menisi kersan kanssa moiseen hotelliin. Ärsyttävä rajaus. Veikkaan että menisin ipanan kanssa sinne silti. Ja ne tulisi sanomaan mulle että adults only ja olisikin kuin en kuulisi niitä lainkaan. K16 my ass.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä oikeastaan kyllä tajuan, vaikka rakastan kaikkia lapsia, lasten ääntä ja tohinaa. Spa oli niin ihanan hiljainen ja rauhoittava, jos olisin lomalla yksin tai toisen aikuisen kanssa voisin nauttia lapsivapaasta tilasta ja hiljaisuudesta.

Nora / Dreamer Achiever (Ei varmistettu) https://dreamerachiever.com

Oi, St. George näyttää ihanalta! Mulla on ollut jo hetken to do listalla käydä testaamassa tämä Kämp Collectionin uutuus. :) Kiitos kuvista ja postauksesta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Suosittelen suuresti. Tykkäsin tosi paljon, hyvä sijainti ja erinomainen aamupala. <3

Kommentoi