Harjoitusillallinen

Coco Sweet Dreams

Meille tulee aamupäivästä erikoisvieraita tekemään ruokaa (seuratkaa Instagramia) ja halusin jo vähän sommitella kattausta.

Sisälläni asuu pieni tai oikeastaan aika suurikin floristi. Aina vaan kukat mielessä. Maalaamisen lisäksi kukkien kanssa touhuilu on minulle todella rentouttavaa puuhaa. Erilaisia värejä on äärimäisen kiinnostavaa yhdistellä - lopputulosta ei aina täysin tiedä.

Poimin muutamia kukkia vakkari kukkakaupastani Kukka Fiorista. Sinne tulee muuten aina maanantaisin ja torstaisin kukkalähetys, kannattaa olla paikalla. Mielessäni oli kaikki "purkkasävyt" ja halusin yhdistellä näitä huolettomasti ja reilusti. Lisäsin vielä pari strutsinsulkaa, jotka oli tyttöni jäljiltä tippuneet pölyhuiskastani.

Jotenkin tuollainen epämääräinen ja muhkea kimppu sopii erinomaisesti kevyeen ja yksinkertaiseen kattaukseen.

/rehearsal dinner

Kommentit

Erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Täällä ilmoittautuu toinen kukkahippiäinen :) Aivan i h a n a kimppu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, kukat on niin ihania ja ihmeellisiä! Tuoksu = ihana!

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi

Kaunis auringonvalo kuvissasi ja ihana kimppu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Aurinko laski kuvaushetkellä ihanasti. :)

Onpas kauniin ja harmonisen näköistä, tuollaisen ruokapöydän ääreen minä istuisin mielelläni ja nuuhkisin tuota upeaa kimppua :) Mistä tuo kultainen tuikku on muuten peräisin?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Lora. Tuikku on Tom Dixonin, ostin sen vastikään Sisustuksen Koodista. :) Se on tosi kaunis ja kultainen väri antaa ripauksen sitä jotain...

leijailee (Ei varmistettu)

Muistahan silittää liina ni tulee vieläki nätimpi kattaus:]

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielestä pellavaliina saa olla ryppyinen, se on paljon hienompi sillä tapaa... Mun mielestä! :)

katja.t

Mistä on tuo ihana pellavaliina? Miunkin mielestä se on kaunis tuolleen ryppyisenä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jos tarkkoja ollaan niin tämä on Finlaysonin J:F lakana. ;) H&M Homella on tosin samantapaisia - tsekkailin niitä just viime viikolla.

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Yksinkertainen kattaus antaa kukille mahdollisuuden loistaa. Todella ihania kukkia olet valinnut - onko siellä jo amaryllistakin? Ehkä nuo kaksi isoa hortensian oksaa ovat vähän lähekkäin... mutta kuten sanoit niin vapaastihan niitä sommittelit, tuskin tässä mitään suurta symmetriaa haettiinkaan. Kaunis ja ihanan värinen kimppu joka tapauksessa. Kukkajuttuja lisää toivoo toinenkin kukkahifistelijä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, amaryllis löytyy kans, se on kuvassa vielä nupussa, mutta nyt jo auennut. On kyllä kaunis kukka. 

hennae (Ei varmistettu)

Aivan ihana kattaus, valo ja kimppu. Täällä toinen kukkien rakastaja. Äidilläni on aina ollut tapana koota kauniita kimppuja kotipuutarhasta, jollainen itsellänikin toivottavasti on tulevaisuudessa. Oot ehkä huomannut, mutta instagramissa on ihan mielettömiä floristeja. Kurkkaa esim. ashleylbeyer :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, en ole tajunnut tuota instagramia, mutta kurkkaan ehdottomasti tuon ja muut! Kiitos vinkistä.

Siiri3 (Ei varmistettu)

Oi oi cooliini mikä etikettimoka kun iittaloissa vilkkuu tarrat! Ai kauheaa, nyt meni yöunet . No ei kai turuus haitanne, muttei meillä niitä ainakaan pidetä

Coco
Coco Sweet Dreams

Jos mä pitäisin sitä etikettimokana, olisin varmasti poistanut tarrat. Tässä ei ole oikeaa eikä väärää tapaa, mä kuulun tähän tarraryhmään, joka antaa tarrojen irrota itsestään. 

Mindeka
Ma-material Girl

En tiedä, mihin kohtaan tämä vastaukseni nyt tupsahtaa, mutta minä annan myös tarrojen olla, kunnes ne itsestään irtoavat :D Eikä siihen liity mitään etikettimokaa tai hienostelua mielestäni. Olen myös kysynyt tätä ko. liikkeen henkilökunnalta, koska exäni aikoinaan kettuili asiasta (hänellekin tämä tarra-asia tuntui olevan jotenkin ylitsepääsemätön. Tsihihi.). Mummolasta itse tämän opin, että punaiset tarrat eivät laseissa haittaa.

Jos se on jollekin teistä moka, niin olkoon ;)

Anonyymi (Ei varmistettu)

Tarrat ehdottomasti pois. Tässä asiassa ei ole koulukuntia. Ne ovat kuin hintalaput kenkien pohjissa. Pois. Pois. Pois.

Kaunis kattaus, btw. Mitä harjoittelet?
Oletko, muuten, miehesi kanssa avioliitossa? Huomasin joku kerta taannoin, ettei sinulla ole sormusta. Enkä odota vastausta, jos kysymys sattuu olemaan liian henkilökohtainen. Tulipahan mieleeni kerran.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielestä ne ei ole hintalappuja - miellän ne samaan kategoriaan kuin sen, että kristilaseissa monet pitää niitä lappusia, jossa lukee tietoa.

Ja juu ei, me ei olla naimisissa.

lillla (Ei varmistettu)

Ei tarroja voi jättää astioihin. Millä tavalla tämä Iittalan tarra eroaa esim.. hmm vaikkapa Ikean astioista. En tiedä onko heidän astioissaan tarroja, mutta jos niissä olisi läpinäkyvä tarra I (niinkuin Ikea), niin varmasti ottaisit sen pois.

En itse kehtaisi kattaa pöytään astioita joihin on jätetty tarrat. Oli ne Iittalaa tai muuta brändiä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä juttelin tästä muistaakseni joskus Iittalalta kanssa ja hekin olivat sitä mieltä, ettei tässä ole mitään oikeaa tai väärää tapaa. Jengi saa tehdä miten itse kokee parhaaksi. ;) Mä jätän edelleen tarrat ja annan niiden irrota omia aikojaan. En koe sitä mitenkään kummallisena juttuna, enkä todellakaan minään hienostelujuttuja, se on vaan äidiltä peritty tapa, kuin myös se että ne paketit missä lasit tulee niin säilytän.

Ei siinä mitään sen kummallisempaa. 

Hertta
Lilou's Crush

Ihana ihana tunnelma. Suukkoja Ruskon suunnalle ja tunnelmallista iltaa <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos mussukkani. Suukkoja myös sinne - jopa polvelle. :)

Hepsu (Ei varmistettu) Http://Cupcakesandcocktails1.blogspot.com

Onpa herkullisen näköinen kimppu, todella taitavasti osaat yhdistellä ja rakentaa kauniin kokonaisuuden!

Coco
Coco Sweet Dreams

kiitos kaunis, on niin rentouttavaa puuhaa! <3

Kommentoi