Helpotusta arkeen

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Elovena

Miten teidän työaamut yleensä alkavat?

Minä olen jo vanha ja omaan aika tarkat rutiinit. Herään tasan kello seitsemän ilman herätyskelloa, sillä se on jo niin sisäänrakennettu minuun. Teen aamutoimet pikaisesti ja herätän tyttäreni. Unenpöpperöinen tyttöni on hetkessä valmis ja juoksemme eteiseen. Nykyään minulle tulee usein hoppu ja jotta ehdin viemään tytön ajoissa päiväkodin aamupalapöytään skippaan oman aamupalan kokonaan. Sujautan käsilaukkuuni hedelmiä ja välipalapatukoita, jälkeen mainitut ovat nykyään niin hyviä, eikä ne sisällä ylimääräisiä sokereita. Tänään kassistani löytyi Elovenan Kaurainen Välipalapatukka Vadelma! Syön aamupalani vasta töissä sähköpostien äärellä ja se on itseasiassa tosi mukavaa. Tyttäreni kuuluu päiväkodin metsäryhmään ja jengi seikkailee usein metsissä. Eväät otetaan kotoa mukaan ja sujautan tarhareppuun aina yhden Elovenan.

Pyrin löytämään aina aikaa liikunnalle arki-iltoina, välipalapatukat kulkevat mukana kätevästi näissäkin hetkissä. Hyödynnän kaiken "luppoajan" ja lenkkeilen ympäriinsä. Juoksen töistä kotiin mikäli saan aamulla autokyydin töihin. Juoksen pojan futistreenien ajan tai lenkkipolku kutsuu, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Aina löytyy aikaa liikunnalle, vaikka miten kiireinen olisi, kaikki muut selitykset ovat tekosyitä! :) Myös näihin liikuntahetkiin suosittelen suuresti Elovenan patukoita. Lempparini on mansikka-vadelma patukka, joka on taateleista, rusinoista, vadelmista, mansikoista ja kaurasta pehmeäksi puristettu välipalapatukka - täydellinen! 

Millaisiin hetkiin sinä kaipaat helppoja välipaloja? Kommentoi tätä postausta ja voit voittaa tuotepalkinnon (arvo 40 euroa) Kilpailuun osallistumisaikaa on 15.6. saakka. 

 

 

Kommentit

Eniten helppoja välipaloja kaipaa hätävaraksi ja kaikkein kiireisimpiin hetkiin. Töissä pidän varalla aina jotain patukkaa, pähkinöitä tms, jos joku päivä unohdan eväät kotiin. Ja sitten tietysti on ne hetket, kun ei yksinkertaisesti ehdi istua alas ja syödä kunnolla. Kuitenkin jotain on pakko elimistöön saada, ettei heikotus iske kesken päivän :)

NJ (Ei varmistettu) http://entajosalkaisit.blogspot.fi/

Helpotusta kaivataan autoon. Toisinaan, kun juuttuu ruuhkiin nälkäisenä. Helppoja välipaloja kaivataan myös lasten reppuun, kun lapsi menee monesti koulusta suoraan tallille. Siellä maistuu helppo välipala. Helposti ja nopeasti syötävää välipalaa kaivetaan drybagistä myös purjehduskilpailuissa ja veneretkillä. Terveellisiä ja helposti mukana kuljetettavia välipaloja ei ole koskaan liikaa ;-)

vallu (Ei varmistettu)

no tietenkin töihin, mutta myös töistä palaamiseen. usein virta riittää vielä töissä, mutta on jo loppumaisillaan kotiin palatessa.

Sanna Lehtinen (Ei varmistettu)

Arjen kiireiden puristuksessa yksi pieni välipala voi ratkaista monta ongelmaa. Nälän takia asiat saavat usein tarpeettoman suuret mittasuhteet ja heti, kun on haukannut jotain, työasiatkin selviävät ja kotona odottava kaaos ei haittaa. Mutustan välipalapatukan usein matkalla töihin tai sieltä pois tai vaikka hektisenä työpäivän asiakastapaamisten välissä saattaa mennä parikin patukkaa.

Kukkanen (Ei varmistettu)

Erityisesti töihin, jos on niin kiirettä, ettei ehdi pitää ruokataukoa. Myös lapsille välipalaksi ja matkoille mukaan. :)

ST (Ei varmistettu)

Töissä kiireessä koneen ääressä, kotona lasten kanssa nälkäkiukun estoon on usein välipalat tarpeen etenkin äidille. :)

Tiitunen (Ei varmistettu)

Näyttääpä herkulliselle! Nopea välipala pelastaa kiireisin lapsiperheen monessa kohtaa. Äidille töiden jälkeen, Iskälle harrastusten välissä ja lapsille esim. autossa siitymätilanteisiin :)

Minttueve (Ei varmistettu)

Patukat ovat tosi käteviä esim. työkiireiden keskellä. Sairaalatyössä kun tauot pidetään potilaiden ehdolla. Nopea välipala on tarpeen oikeestaan ihan missä ja milloin vaan

EmiliaMaria

Käsilaukkussa on yleensä aina itselle ja lapselle jotain sopivaa haukattavaa. Patukoita, pähkinöitä, pussismoothieta. Nälkäkiukku kun meinaa jommalla kummalla iskeä, niin sitten vaan kaivetaan evästä veskasta. Autossa on kans yleensä jotain, siellä säilyttämistä vaan vähän rajoittaa rajusti vaihtuvat lämpötilat.. 

 

RV (Ei varmistettu)

Töihin ja myös viikonlopun kaupunkireissuille, jolloin nälän yllättäessä ei sorru heräteherkkuihin.

noorann (Ei varmistettu)

Nopea välipala pelastaa arjen usein ja jotain pientä onkin yleensä aina laukussa mukana. Näitä Elovenan uutuuksia pitääkin heti kokeilla! :)

Minna.S (Ei varmistettu)

Eniten välipaloille on tarvetta iltaisin salitreenin, uinnin tai joogan jälkeen ennen kuin pääsee kotiin ja saa lautaselle kunnon ruokaa. Laukussa kulkeekin usein jotain pientä ja näppärää mukana.

lottass (Ei varmistettu)

välipalahetkiä löytyisi yhtenään ja pyrinkin aina valitsemaan jotain mahdollisimman tervellistä. yksi hetki on esimerkiksi ruokaostosten teko vaikka työpäivän jälkeen, kun tarttis saada verensokeria korkeammalle, että hyllyiltä ei tartu jotain ihan epäolennaista matkaan :)

Mallukka (Ei varmistettu)

Meillä välipalapatukat on vakkarikerhoeväät lapsilla.Itse popsin niitä pitkillä automatkoilla,kun en jaksa pysähtyä syömään mitään isompaa.Hyviä ja terveellisiä!

rva R (Ei varmistettu)

Minulla on aina kamala nälkä työpäivän jälkeen. Valitettavan usein löydän kaappien kätköistä jotain epäterveellistä. Nyt ryhdistäydyn! Ostan heti huomenna näitä välipalakeksejä! Nyt kun olemme lomalla, niin nämä ovat hyviä välipaloja lapsille.

Saanukka (Ei varmistettu)

Helppoja välipaloja tarvitsen arjessa monesti kun teen vuorotyötä ja pitäisi kiireessä saada jotain helppoa ja nopeaa välipalaa sekä itselle että lapselle. Silloin kaikenlaiset välipalapatukat maistuvat ja ovat käteviä! :)

Janina Väisänen (Ei varmistettu)

Helppoja välipaloja kaipaa etenkin kiireisinä hetkinä, jolloin niitä voileipiä ei ole aikaa vääntää ja joku on syönyt viimeiset banaanit. Lisäksi helpot välipalat maistuvat vaikkapa töissä kahvitauolla :)

AR (Ei varmistettu)

Nopea välipala on kätevä kiireisenä työpäivänä ja myös töiden jälkeen ennen treenejä tai muita menoja. Välipalapatukoita on helppo kuljettaa mukana. :)

Es_me (Ei varmistettu)

Koska olen luokanopettaja lounaani sijoittuvat usein aikaiseen ajankohtaan ja iltapäivällä oppilaiden päästyä kotiin on jo nälkä. Joten helppoja välipaloja kaipaan työpöytäni laatikkoon nälkäisten iltapäivien varalle.

Millavee (Ei varmistettu)

Pienet naposteltavat ehkäisemään nälkäkiukkua ovat ehdottomia erityisesti päivinä, joiden kulusta ei etukäteen tiedä.

Midwife (Ei varmistettu)

Luennoilla istuessa monta tuntia päivässä, pelastavat välipalapatukat tämän opiskelijan. Elovenapatukat vielä oikeasti auttavat näläntunteen karkottamisessa :)

sinii (Ei varmistettu)

Töihin mukaan otettavaksi. Muutamaa tuntia ennen lounasta syö aina pienen välipalan sekä lounaan jälkeen/ennen kotiin lähtöä vetäsen myös jonkun välipalan:) Joten helppoja välipaloja kulutetaan ainakin 10 viikossa :D

Elinaa80 (Ei varmistettu)

Helppoa ja nopeaa välipalaa automatkoille ja laukkuun menoon kuin menoon :)

Tiinulii (Ei varmistettu)

Helpot ja nopeat välipalat tulee tällä hetkellä tarpeeseen, koska imetän parhaillaan meidän pientä poikaa. Poika todella viihtyy tissillä ja äippä tarvitsee energiaa, joten terveellisiä välipaloja todella tarvitaan.

kistamiini (Ei varmistettu)

Välipatukoiden toinen nimi voisi olla Päivänpelastaja! Se fiilis kun on kiire paikasta toiseen ja laukusta löytyy jokin pieni terveelllinen eväs on vaan mahtava! Ja taas jaksaa mennä.

MimosaMi (Ei varmistettu)

Helpot ja terveelliset välipalat ovat ruuhkavuosien pelastajat - niin lasten kuin vanhempienkin mielestä : )!

Jenniliini (Ei varmistettu)

Lapsen kanssa touhutessa oma syöminen välillä unohtuu ja tällöinen nopea ja terveellinen välipala olisi erittäin kiva juttu :)

stiinamaria (Ei varmistettu) http://likechampion.blogspot.fi

Kohta 9kk ikäinen tyttövauva pitää suht koko ajan sen verran kiireisenä, että patukoita tarvittaisiin ihan perusarkeen :) Helposti unohtuu omat ruokailut kun pienestä täytyy huolehtia!

Snacks (Ei varmistettu)

Töissä aivan loistava välipala! Lapsille myös helppo&nopea välipala nälän yllättäessä.

Pamppe (Ei varmistettu)

Ennen töistä lähtöä on pakko laittaa suuhun jotain! Siinä vaiheessa lounaasta on jo hyvä tovi ja mikäli aion jaksaa salille tai kauppaan ilman, että ostan hirveää määrää kaikenlaisia roskaa, niin täytyy saada joku terveellinen ja ravitseva välipala! :)

Lenak (Ei varmistettu)

Tyttärelle välipalapatukat ovat käteviä, kun kiirehtii koulusta suoraan harkkoihin. Itse pidän niitä kassissa, jotta sortuisin edes hieman harvemmin suklaapatukoihin.

Eeelina (Ei varmistettu)

Töissä iltapäivän kahvitauolle lähinnä. Joskus ehdin valmistelemaan ja syömään ihan kunnollisen välipalan, mutta monesti tauko jää lyhyeksi tai se täytyy pitää kiireessä oman työpöydän ääressä. Yleensä menen suoraan töistä treeneihin, joten jos iltapäivän välipala jää väliin, treeneissä ei ole tarpeeksi energiaa.

Vimmuliina (Ei varmistettu)

Kiireisiin aamuihin ja töihin välipalaksi. Lapset tykkäisivät varmasti myös välipalana.

~miina~ (Ei varmistettu)

Todella näppäriä!! Ei samaa murhetta kuin rahkojen, jugurttien yms maitotuotteiden kanssa; miten saa pidettyä välipalat kylmänä... :)

Lauriizzio (Ei varmistettu)

Helpot välipalat, kuten juuri toisinaan ostamani elovena-välipalapatukat, ovat korvaamaton pelastus, kun työpäivä venähtää pitkäksi. Myös esim. pidemmille, muutaman tunnin patikointireissuille elovena-patukat ovat oivallinen eväs.

Kommentoi