Ihana ihana mökkielämä

Coco Sweet Dreams

Helteiset päivät ja samantien pako kaupungin pölyistä tänne meidän mökille Taivassaloon. En tarvitse näin kuumalla ilmalla muuta ohjelmaa, kuin kalliolla lekottelua ja uimista vuorotellen. Kaikki kosmetiikat jätin luonnollisesti kotiin, mukanani on vain kookosöljyä ja ponnari. Iltapäivällä minut saa jo liikkeelle, ollaan pelattu poikani kanssa sulkapalloa, käyty Kustavissa lasipajassa, drinkeillä ja sitten taas tultu takas mökille ja uitu. Ihanan yksinkertaista ohjelmaa ja sopii näin ensimmäisiä lomapäiviä viettävälle.

Jostain kyläkaupasta ostin illan salaattiin ainekset. Jonkun paikallisen kalastajan graavaamaa lohta, rapuja ja kaikenlaista mitä nyt Nizzan-salaattiin tulee. Tätä syötiin tietysti illan jalkapallopelin ääressä, minun pienelle miehelleni niin tärkeä laji ja ovathan nuo pelit olleet ihan superkiinnostavia muutenkin.

Mökkimme sijaitsee ison lammen rannalla, jonka pohjassa on lähde. Vesi on tyypillistä ruskean kirkasta suovettä, joka tekee hyvää iholle ja vilvottaa täydellisesti näinä hellepäivinä. Ihan mahtavaa. 

 

Täydellisen ihania hellepäiviä. Muistakaa juoda ja olla lempeitä toisillenne. 

 

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi vitsi miten ihanan kuuloista. Me asutaan meren rannalla mutta sinilevän takia ei voi uida. Oispa tuollainen lampi lähellä. :)

Kommentoi