Inspiraatiota hiuksiin

Coco Sweet Dreams

Boho Waves:

Yhteistyössä Yazzhair

Ystävällinen Irene Yazz Hairista kutsui minut kampaajantuoliin ja minähän menin. Olen huomannut, että teen aina samat jutut hiuksiini, joten kaipasin vähän vaihtelua ja ideoita. Sain myös paljon uutta vinkkiä hyvistä, juuri minun hiuksiini sopivista tuotteista Label M -merkiltä.

Ajatuksena oli kokeilla muutamia tämän kevään trendejä, kuten Boho Waves ja Glamour waves, jotka tehtiin suoristusrautaa apuna käyttäen. Kolmanneksi tehtiin simppeli nuttura.

Nutturan tekeminen aloitettiin sivuilta ja pieniä hiusosioita kiupautettin, lopuksi ne sidottiin taakse kampauspinnien avulla.

Nuttura:

Pohjatyöt ovat kuulema kaiken A ja O. Pyyhekuivien hiusten tyveen laitettiin Label M:n Volume moussea, joka oli kyllä minulle paras valinta. Tätä tilasinkin jo itselleni ja odotan innolla sen saapumista kampaamoon. Kun kiharat olivat valmiit, ripoteltiin Label M:n Resurrection style dust  "tomua" sekaan. Tämä hiuspuuteri ei tehnyt hiuksista yhtään tahmaisia, vaan antoi pitoa ja kuohkeutta. Vahva suositus molemmille.

Glamour Waves:

Olen äärimäisen huono selittämään, joten yritin saada oheiseen videoon kaiken olennaisen suoristusraudan käyttämisestä. Ekana Boho Waves ja sitten Glamour. Toivottavasti video puhuu puolestani:

yazzhair from Coco on Vimeo.

 

Kommentit

Pau
P.S C'est moi!

Ihanalta näyttää! Sopii aallot ja tuo nutturakin hiuksiisi kivasti :) pakko antaa myös peukut loistavalle kampaajalle, sattuupa olemaan tuo ystävällinen Irene hyvä ystäväni ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, kiva kuulla. Irene oli ihana, enkä yhtään ihmettele, että hän on hyvä ystävä. :)

MinnaLiisa (Ei varmistettu)

Nuttura on todella kaunis, mutta tuo suoristusrautakampaus näyttää yön yli nukutulta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, mä oikeastaan tykkään vähän sellaisesta lookista. Paljon enemmän, kuin sellaisesta liian huolitellusta ja jämptistä.

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Hei aivan ihana tuo ensimmäinen asu! Ja hiukset myös. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :)

I May Say (Ei varmistettu)

Onpa kaunis nuttura!

Ja tuo "lainekampaus" on ihana. Juuri sellaisesta itsekin haaveilen, mutta olen ihan kädetön hiustenlaittaja (meikkaustaidoista puhumattakaan)! Itse asiassa, olen antanut suoritusraudankin eteenpäin, kun en yksinkertaisesti koskaan käyttänyt sitä. Pitääkin tsekata tuo sinun videopätkä ja yrittää väsätä jotain.

Hei, täällä Helsingissä on kevättä ilmassa! Aurinko paistaa ja linnut laulaa! JEEE!
(ikkunat on likaiset, nyt sen taas huomaa..:))

I May Say (Ei varmistettu)

Saanko vielä kysyä että kuinka kauan nuo boho waves oikeasti kestävät?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä luulen, että tämä seikkaa riippuu paljon pohjatöistä. Kampaaja pesi hiukseni huolellisesti  ja laittoi tuota suihketta ja "tomua". Näiden ansioista mulla oli koko päivän ihan vimosen päälle hiukset PLUS seuraavana päivänä. Mä olen myös siinä uskossa, että suoristusrautakiharoista tulee tosi kestävät anyways...

Aisha J
Aisha

Kauniita kampauksia! :)

Jenniii
Pupulandia

Hei tästä sai hyvää ideaa omiinkin polkkakampauksiin. Etenkin nuo glamour-laineet näyttivät sen tyyppiseltä kampaukselta, että jopa minä saattaisin osata tehdä. :D

Ihana blogi❤️. Kauniita kuvia sulla. Mistä toi sun kamera on? Se on niiin ihana❤️

Kommentoi