iRobot

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: iRobot

Robotti-imppari rullailee minkä ehtii.

Laitan sen usein surisemaan, kun olen saanut tavarat järjesteltyä. Minulle tulee usein sellainen järkkäilyvimma, enkä malta olla paikoillani, vaan alan puuhailemaan kotihommien kanssa. Telkkaria en nykyään avaa ollenkaan, en ole löytänyt sieltä muuta kiinnostavaa, kuin kymppiuutiset. Sen sijaan lajittelen, puunailen, bloggailen, lenkkeilen ja hääräilen. iRobot 880:n tasaiseen hurinaan tottuu ja se kuuluu nykyään kodin ääniin. Pidän siitä, että kodistani ei löydy nykyään yhtään villakoiria. 

Tämän stylen imurin voi muuten kätevästi ajastaa imuroimaan asuntoa, sillä välin kun käyn töissä. Kotiin on aina yhtä kivaa palata, kun iRobot on löytänyt tiensä latauspisteeseen ja hoitanut hommat puolestani. Ehdottomasti kiireisen äidin parhaimpia ystäviä näinä aikoina. Imuri toimii myös paksuilla matoilla ja se mahtuu matalienkin huonekalujen alle, se myös väistää taidokkaasti lattialla olevia esineitä. Se on lisäksi hyvin pieniruokainen sähkönkulutuksen suhteen.

Viime iRobot-postaukseen sisältyi arvonta ja voittaja on nyt selvillä. Palkinto lähtee nimimerkkille Jasmite. Sinuun otetaan sähköpostilla yhteyttä! 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ohho, en oo kuullukaan noin kätevän kuuloisesta imurista aikasemmin! Enkä oo muuten aikaisemmin tyylikkäimpiä imurin ympärillekään rakennettuja kuvia nähnyt :D Upeita!

Kommentoi