It's all in the details...

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Tjäreborgin kanssa reissasimme siis kaupunkilomalle Roomaan. Olin ihan fiiliksissä kaikesta mitä näin! Kuvaan mielelläni yksityiskohtia ja niitä tässä ikuisessa kaupungissa riitti silmän kantamattomiin. Kaupunki on kuin suuri ulkoilmamuseo äärimäisen kauniine rakennuksineen. Historiallisia pylväitä, rakennuksia, suihkulähteitä ja tyylikkäitä italialaisia ei voi muuta kuin ihailla. Pienimmätkin yksityiskohdat olivat kiinnostavia, kuten kaivausten alta pilkottava renesanssiaikainen lattia, marmoriset ovikynnykset ja vaaleiksi hioutuneet kalkkikivet. Visualistisen ihmisen taivas.

Öinen Rooma, se vasta oli jotain! Luin matkaoppaasta, että Rooman nähtävyydet kannattaa tsekata yöllä - siinä idis seuraavaan kertaan jos vaan uskalletaan.

/Rome, I love you!

Kommentit

Ihania tunnelma kuvia olet saannut napattua Rooman kaduilta. Matkakuume Italiaan sen kun kasvaa; olen jo viime kesäisen Provencen roadtripin jälkeen haaveillut vastaavasta Italian maisemissa :)

Selasin viime viikolla Aava gallerian tauluja ja ihastuin Harmaa kausi -tauluun. Arvaa vaan yllätyinkö ja ilahduin kun luin taiteilijan nimen ja esittelysivun :) Mahtava juttu!!

Lämmin osanottoni ja voimahaleja suureen suruun, onneksi jää ne kauniit muistot rakkaista  <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Italia on vastustamaton, siinä maassa on jotain tosi koukuttavaa! :)

Voi, kiva että tykkäsit taulusta, mulla on jo monta uutta taulua mielessä, kun vaan sais aikaa maalata.:)

Kiitos!

Inez (Ei varmistettu)

ihania kuvia!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Roomassa riitti kuvattavaa. :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Ihania tunnelmia ja yksityiskohtia tosiaan - tulee heti kaipuu Roomaan, kun olimme siellä nyt kesälomareissulla. Siellä kyllä tulee historia kaduille voimakkaammin kuin monessa kaupungissa! Vaikka en muistanut, että se on niin pieni ja tiivis.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Voi rakas ihana Italia! Niin kauniita kuvia :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

xHenna (Ei varmistettu)

Rooma on ihana! Kuten sanoitkin, kuin suuri ulkoilmamuseo. Kävimme heinäkuussa kolmikymppismatkallani Roomassa, keli oli jo vähän liian kuuma. Ainakaan ei tehnyt mieli shoppailla, kun oli hikinen olo koko ajan. :) Pakko siis päästä vielä joskus uudelleen Roomaan, ehkä keväällä tai syksyllä. Samalla voisi tutustua myös paremmin öiseen Roomaan, nyt kun hotellimme oli vähän kauempana keskustasta niin ei tullut jäätyä kovin myöhäiseen pyörimään keskustassa.

Loistavia kuvia olet napannut!

Kommentoi