Keittiön katseenvangitsija

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä LG Electronics

Olemme nyt asuneet reilun viikon päivät virallisesti talossani ja arki on vihdoin lähtenyt kunnolla käyntiin. Olen lasten kanssa todella iloinen uudesta jääkaapistamme, joka helpottaa meidän kaikkien elämää paljon. Pikkutyypit tulevat yleensä omia aikojaan kotiin ja ovat jo tottuneet käyttämään jääkaappia sujuvasti.

LG:n InstaView -jääkaappissa on kätevä Door-in-Door -etuovi, eli paneeli, josta minit saavat välipalansa helposti käsiinsä avaamatta koko jääkaappia. Erikoisuutena tässä paneelissa on vielä koputustoiminto. Eli koputtamalla etuovea jääkaapin sisältö valaistuu ja näet sisällön avaamatta jääkaappia, kylmää ei pääse turhaan karkuun ja ruoka säilyy paremmin. Kylmää ilmaa häviää 41% vähemmän tämän toiminnon avulla. Lapset kutsuvatkin tätä osaa jääkaapista heidän ovekseen.

Meinasin alkuun ostaa paljon pienemmän jääkaapin, mutta olen huomannut, että se olisi ollut suuri virhe. Rakastan tässä kaapissa tilaa ja sitä, että jokaiselle ruoalle on omat lokeronsa. Jopa hedelmät ja vihannekset, joita normaalisti säilytän huoneenlämmössä on oma paikkansa ja ne pysyvät paljon pidempään raikkaina FRESH Balancer™ -lokerikossa, joka säätää kosteuden juuri oikeaksi. Ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa hajuja ja olen huomannut, että jääkaappi ei oikeasti tuoksu miltään.

Jääkaappi on myös todella katseenkestävä ja sopii industriaalihenkiseen keittiööni erinomaisesti. 

Minua on aina kiinnostanut tirkistellä toisten jääkaapin sisältöön, nyt te pääsette kurkistamaan mitä minun jääkaapistani löytyy. Olen hulluna etnisiin ruokakauppoihin ja juuri kuvaushetkellä olin käynyt Turun Eerikinkadun lukuisat ruokakaupat läpi. Jääkaapista löytyy siis lajitelma mitä erikoisempia vihanneksia, juomia ja salaatteja. Se mitä pyrin pitämään aina on pala hyvää juustoa ja shampanjaa, sillä rakastan yllätysvieraita ja haluan tarjota jotain juhlallisen kuplivaa oli sitten aihetta juhlaan tai ei.

Minulla on myös ihanan iso pakastinosa ja se täyttyy nyt kaikista oman pihan marjoista ja hedelmistä. Vinkkinä kerrottakoon, että marjat kannattaa pakastaa laittamalla ne rasiaan ilman kantta ja sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi viilentymään, jotta kosteus poistuu. Sen jälkeen marjarasiat siirretään pakkasen puolelle edelleen ilman kantta muutamaksi tunniksi ja vasta sen jälkeen kansi päälle. Näin marjojen solurakenne ei hajoa ja marjat pysyvät hyvinä ja kun ne taas sulatetaan marjat ovat säilyneet muodossaan ja näyttävät kuin tuoreilta. Aika usein pakastemarjat tuppaavat olemaan lötköjä ja liki vellimäisiä. Tällä taktiikalla ne pakastuvat paremmin.

Pakastinosassa on myös mainio jääpalakone, josta saa jääpalojen lisäksi vettä ja jäämurskaa. Erillistä vesiliitäntää ei siis tarvita, vaan vesisäiliö on jääkaapin puolella.

Kaikenkaikkiaan todella hintansa väärti iso jääkaappi, joka vetää sisäänsä suuren määrän ruoka-aineksia ja näyttää hyvältä.

 

Kommentit

Tasaraita

Hmn... näin erikoista jääkaapin sisältöä en olekaan aiemmin nähnyt, aurinkolasit ja viinilasi jääkaapissa. Onks toi ihan normimeininki vai kuvauskikka? Sisältö näyttää muutenkin enemmän kuvauksiin stailatulta kuin todelliselta sisällöltä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuvat on toki stailattu omalla tyyllilläni, sisältö ihan todenmukainen... kuten kirjoitinkin niin ostin etnisistä kaupoista kaikenlaista kiinnostavaa.

ps. pidän aina kahta viinilasia jääkaapissa. Näin ne pysyvät kylminä ja ovat kauniin huurteisia tarjoiluvaiheessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Isompia satseja aika hankala pakastaa tuolla tavalla, esim. mansikoita ostan aina kaksi laatikkoa ja pakastan kerralla lukuunottamatta heti syötäviä. Viileämpinä kesinä kerään itse mustikat useassa erässä, mutta silloinkin kerta-annos on 3-4 litraa. Hankala olisi puljata kansien kanssa.

Minuun makuun tuollainen jääkaappi olisi liian hankala eikä energianhävikki ole merkittävä, vaikka ovi onkin auki useita kertoja päivässä.

Viinin lämpötilasta (Ei varmistettu)

Melkoinen kattaus kaikkea sellaista mikä ei jääkaappiin kuulu

Viinurin vinkki: ota lasit pois jääkaapista. Ota myös valkoviini pois jääkaapista noin 30 min ennen tarjoilua, näin saat viinin aromit parhaiten esille. Mikäli viini saa lasin huurtumaan, se on vähän liian kylmää.
Vastaavasti punaviinin voi laittaa kylmään noin 30 min ennen tarjoilua

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, älkäähän nyt muut lässyttäkö taas ihan turhasta. Siis todella cool jääkaappi todella coolilla mimmillä!
Kyllähän sitä nyt voi jokainen säilyttää omassa jääkaapissaan vaikka aurinkolasejaan, jos niin haluaa : )
En malta odottaa milloin taas näkee hieman lisää kuvia upeasta talostasi. Aivan mahtava suoritus, kannattaa olla ylpeä siitä.

-Karoliina (Ei varmistettu)

Aika kiva toisaalta tuo valon tulo kopauttamalla kun ylleensä tulee kyllä auottua jääkaapin ovea ja siinä mietittyä että mitähän sitä söis... onko nuo hyllyt jotain laatikoita vai mitä kun niissä on tuo reuna? Näyttää hankalalta ottaa tavaroita sieltä?

Gloriagg (Ei varmistettu)

Hehe shampanjaa ja aurinkolasit jääkaapissa. Kaviaari ja Chanel 5 puuttuvat. Hyvä mainos vaikka ei kerrokaan koko totuutta.... normaalisti siellä on todennäköisesti mätä kurkku ja puolikas pestopurkki. :p

Hmm (Ei varmistettu)

Shampanja, aurinkolasit jne ovat erinomaista välipalaa koululaisille. Onhan siellä myös vihreää lisukkeeksi

Edna33 (Ei varmistettu)

Siihen vielä olut päälle niin avot menee iltapäivä mukavasti...

Jenniiii (Ei varmistettu)

Kai syötät lapsillesi muutakin kuin vihanneksia ja hedelmiä? Toki ne terveellisiä ovat, mutta muutakin kasvava ihminen tarvitsee.

Ei syötä (Ei varmistettu)

Ei syötä. Lapset ovat sosiaalihuollon tarkkailussa, koska äiti syöttää vain vihanneksia ja hedelmiä. Pääepäily kohdistuu eksoottisten hedelmien tarjoiluun!

-Karoliina (Ei varmistettu)

:`D

Pelee (Ei varmistettu)

En usko tuohon jääkaappiin. Siellä ei ole edes nakkeja, vanukkaita ja maitoa! Missä on Oivariini ja lauantaimakkara?? Ei ole lapsiperheen jääkaappi tuo.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Kummasti minäkin vietin koko lapsuuteni onnellisesti ilman kaikkia edellä mainittuja asioita ;)

Ruuhkamutsi (Ei varmistettu)

Nyt kun niin kovasti jääkaappisi sisältö meitä kiinnostaa. Voisitko joskus tehdä jutun ja ottaa kuvan ihan stailaamattoman kaapin sisällöstä, vaikka juuri perus prismareissun tai prisman kotiin kuljetuksen jälkeen. Tulisi sitä perusarki meininkiä myös tänne sinun blogiisi. Nähtäisiin sitten saako teidän lapset muutakin kuin hedelmiä

kateellinen (Ei varmistettu)

Suoraan sanottuna olen kateellinen, 2 lapsen yksihuoltajana minulla ei ole varaa pitää shampanjaa tai edes kuohuviiniä jääkaapissa varuiksi jos joku tulee käymään. Ja lapset joutuvat välipalaksi syömään ihan tavallisia juttuja (jugurttia, leipää, banaania). Voi kumpa olis rahaa.

Kommentoi