Kylpyhuoneessa

Coco Sweet Dreams

 

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä ACO

Onneksi kauniita puteleita ja purnukoita alkaa pikku hiljaa näkymään kauppojen hyllyillä. Olen niin onnellinen, että saan avata kylpyhuoneen kaapin ja ihailla kauniita tuotteita, on tietysti tuiki tärkeää, että itse sisältö on priimaa ja tulee huolellisesti käytettyä. Se hetki kun tulen lenkiltä ja lapset nukkuvat. Suihkun jälkeen sytytän kynttilän ja avaan kaapin, joka on täynnä kauniita tuotteita. Se tekee minun arjesta vähän nautinnollisempaa.

Sain hetki sitten täydenneystä ACO:lta  ja hullaannuin täysin näistä kauniista pakkauksista ja järjestelin kylpyhuoneen kaapin uuteen uskoon yhteistyön merkeissä. ACO:n uusissa Daily Care (hajusteeton) ja erityisesti Anti-age premium-tuotteissa on huomioitu erityisesti esteetikon mieltymykset. Yksinkertaiset purkit sisältävät yksinkertaisia ainesosia ilman turhia raaka- ja lisäaineita. Ensimmäiset fiilikset Premium -kasvovoiteista ulkonäön lisäksi oli ihana tuoksu, todella puhdas ja raikas - pidän siitä, että voiteet tuoksuvat hennosti.

Visuaaliset asiat ovat tärkeitä monelle, eikä siinä ole mitään väärää tietenkään. Eräänäkin päivänä kävelin yhden talon ohi täällä kotiseuduillani ja hymyilin miehelle, joka ajoi auton talliinsa ja kävi sitten haravoimassa renkaan jäljet piiloon. :) Tälläistä tarkkuutta ihailen, itse olen vähän liian suurpiirteinen. Kun minä olen huumassa näteistä purkeista, on se toinen innoissaan sileästä pihasorasta. Kyse ei ole mistään elvistelystä, vaan tärkeistä yksityiskohdista.

/new products in my bathroom

 

 

Kommentit

Irkkuliini

Kadehdittavan upea kylppärikaappinäkymä (hmm.. mikähän sana tuo oli...). Todella kaunista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Ei se kyllä yleensä ole noin tip top, kaikenlaista kerääntyy jo yhdessä aamussa. ;)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.purkkimafia.fi

Itselle kosmetiikan purkit ovat todella tärkeitä, hyväkin tuote jää todella helposti käyttämättä, jos se purkki ei miellytä. Tosi kiva tämä Acon uusi look. :)

Senni A (Ei varmistettu)

Kiitos, viimeinen kappale herätti ajatukseni ja sai tajuamaan monta juttua sekä ymmärtämään itseäni esteetikkona. Kaunis ympäristö on osa hyvinvointiani! :)

vesimies (Ei varmistettu)

Hei Henna! Minkä niminen teidän kylpyhuoneen peilikaappi ja kuka valmistaa?
Meillä alkoi kylppäri remontti ja tuo kaappi kiinnostas, jos mitoiltaan passaa.- Olet joskus maininnut siitä blogissasi, mutta en nyt löytänyt postausta.

Vierailija (Ei varmistettu) http://loveandothertricks.blogspot.no/2015_03_01_archive.html

voikun mullakin olis noin kaunis ja tyylikäs kylppärin kaappi :)

Kommentoi