Kylpyhuoneessa uutta

Coco Sweet Dreams

 

Tällä hetkellä viehättää vaaleat sävyt ja patsaat! En ole vuosiin ehtinyt tekemään omia keramiikkatöitä, joten kiikutin vanhempieni luota yhden kylpyhuonetta koristamaan. Roudasin myös 2nd hand tarjoiluvaunun tilaan, sillä kylppäri on hyvin tilava. Kylpyhuoneeseen mahtuisi itseasiassa pöytäkin, jonka ääressä voisi kaunistautua tai mitä milloinkin. 

Yhtenä iltana porasin nuo mustat koukut seinään. Jotain pientä mustaa pitää aina olla,  tuo kontrastia ja ryhtiä tilaan. Nämä koukut ovat Granitista. Säilytän muuten kenkäpusseissa pieniä tarpeellisia tavaroita, tuossa valkoisessa on hiustenkuivaaja ja sähköhammasharjan laturi. Asioita, joita tarvitsen liki päivittäin ja ovat näin heti käden ulottuvilla.

Tämä toinen kylpyhuoneistani on tosiaan makuuhuoneeni yhteydessä, jonne laitoin vaihteeksi itämäisen mattoni. Pidän siitä, että sängyn alla on puolittain aina jokin matto. 

Kuvassa vielä lempihajuveteni Le Couvent Porto Bello, josta olen saanut paljon kehuja. Tämä(kin) tuoksu on unisex ja sellaiset miellyttää minua aina eniten. Tummat, vähän maskuliiniset tuoksut ovat vaan niin ihania.

 

Ja ihanaa alkavaa viikkoa!

 

Kommentit

Maikkis_R (Ei varmistettu)

Näyttää hyvältä!

Kiinnitin huomioni tuohon lamppuun; kannattaa olla varovainen sähkölaitteiden kanssa kylpyhuoneessa, ja käyttää siellä ainoastaan kosteisiin tiloihin tarkoitettuja valaisimia.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, hyvä huomio! 

Kommentoi