Lämpöaalto

Coco Sweet Dreams

Mikä kesä!

Helleaalto on lämmittänyt tulevaa kotia jo pitkään ja urakan loppusuora on ollut aikamoista selviytymistä kaikenlaisten sisähommien suhteen kuumuudessa. Onneksi on läheiset uimarannat!

Olen jo innoissani vienyt talolle muutamia sisustusjuttuja ja uutuutena vein sinne uuden viherkasvinkin, jonka löysin Plantagenin alennusmyynneiltä. Lyyraviikuna on näyttävä kasvi, yksi lemppari.

Ulkonakin ollaan onneksi oltu ja pihatöitä on tehty. Olen varsin viehättynyt pihalle toimitetuista sepelikuormista, jotka antoivat siistin ilmeen. Makuuhuoneen alle ajattelin sijoittaa osan niistä betonilaatoista, jotta voin sitten piakkoin juoda aamukahvini siinä. 

Makuuhuoneeni viereinen iso kylpyhuone saa melko pian ammeen ja käsienpesualtaan, ne on juuri nyt tehtaalla tekeillä. Tulee varmasti ihan älyttömän kiva ja raikas lopputulos. Kylppäriinkin on kiva sijoittaa viherkasveja, tuovat tunnelmaa.

Jottei tämä kesäloma menisi vallan töiden teoksi, huomenna on suunta pienelle minilomalle ja sitten hommat taas jatkuvat. Lisää kuvia seuraa luonnollisesti taas pian!

Kommentit

sarasusanna
Sara Susanna's

Lyyraviikuna on aivan upea kasvi! Harmiksi omani tosin kuihtui näillä helteillä ennen kuin asiaa ehdin ajoissa tajuta... Syksyn tullen haluaisin kuitenkin hankkia uuden muuten vaaleaan kotiin väriä tuomaan! <3

www.sarasusannas.com

Kommentoi