Lattia on valmis!

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Forbo Flooring

Marmoleum Click linoleumilattia

 

Yhteistyössä Forbo Flooring kanssa pääsin suunnittelemaan uuden lattian yhden omakotitalon alakertaan.

Tässä kahden kulttuurin kodissa tykätään paljon väreistä, kuviollisista tapeteista ja itämaisista matoista. Yhteistuumin päädyimme klassiseen mustavalkoiseen lattiaan jossa kuitenkin rohkea kuviointi.

Asukkaat ovat todella tyytyväisiä valintaan ja lopputulokseen. Lattian he asensivat kahdestaan ja asennuksen helppous onkin yksi Marmoleum Click-lattian parhaimmista ominaisuuksista. Kuvion suuntaa suhteessa tilaan piti hetki miettiä ja laskeskella, mutta kun se oli tehty oli asennus nopeaa ja vaivatonta. 

Tämä lattia on tehty 90x30 kokoisista laatoista ja väreiksi valitsin black hole mustan  ja moon valkoisen.

 

Marmoleum click lattia on siis 97 prosenttisesti luonnonmateriaalia ja lattiassa on vahva kulutusta kestävä 2 mm linoleumipinta, joka on kiinnitetty vedenkestävälle HDF-kuitulevylle. Laatan pohjana on korkkialusta. Luonnonmateriaalit ja laadukkuus ovat mielestäni parhaimpia ominaisuuksia tässä kauniissa lattiassa!

Täytyy sanoa, että oli kyllä erinomaisen kiva projekti tämä! Kiitos vielä Forbolle tästä mahdollisuudesta. Toivon, että pääsen vielä uudestaan kylään ja kuvailemaan, kun huonekalut ja tavarat ovat löytäneet paikoilleen. 

Muistakaa ottaa osaa Forbo Flooring kisaan! 

Kommentit

karin // modernekohome (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/modernekohome

Huippua! Tosi kauniin ladonnan suunnittelit. Käy varmasti mainiosti itämaisten mattojen kanssa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Mä ajattelin, ettei itämaiset matot ehkä sopis tuonne alas, kun niitä löytyi yläkerrasta sen verran, mutta toisaalta..why not. :)

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Vau, ihana lattia ja särmikäs ladonta! Todella vaikuttava :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kivaa kun säkin tykkäät! Toi lattia sopii jotenkin tosi hyvin tuohon tilaan. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hienolta näyttää, sulla on kyllä silmää niin pienille yksityiskohdille kuin isoille pinnoillekin! Kerrassaan kaunista jälkeä! Kysyisin vielä, että satutko tietämään, mistä on kuvien pyörillä oleva teräksinen apupöytä/taso? Haen samantyylistä kotiini, ja tuossa on erityisen kaunis yksilö. Muistelisin, että teidän omassakin kotona on samantyylinen, olisiko siinä ollut ritilätasot. Senkin valmistaja kiinnostaisi kovasti. Kiitos :) -kaarina

Coco
Coco Sweet Dreams

Ikeasta ovat molemmat. :) meillä on sellainen hyllykkö, mutta haluaisin kovin sellaisen tarjoiluvaunun, ehkäpä valkoisena. Tykkäisin aika tosi paljon tästä http://www.formverk.com/flip-1372 ja tämä taas ois unelmissa (liian kallis)  http://www.knoll.com/product/1966-serving-cart

Vierailija (Ei varmistettu)

No niinpä tietenkin, olis pitänyt arvata, että ruotsalaiset asialla :D On niillä vaan hyvä tyyli! Kiitos vastauksesta ja linkeistä, aivan upea on tuo Knoll. Jatkamme haaveilua :) Ihanaa kevään jatkoa, täällä Keski-Suomessa ainakin lumet sulaa aivan kohisten, parhautta! -kaarina

Kommentoi