Laukkuhaaste / What's in My Bag?

Coco Sweet Dreams

Laukun sisältö -jutut kiinnostavat minua todella paljon, itseasiassa niin paljon, että haastan teidän rakkaat lukijat postaamaan kommenttikenttään oman laukkunne sisällön. Pakko ei ole ladata kuvaa, mutta kertokaa mitä löytyy!

Laukun sisältö on hyvin henkilökohtaista ja siksi se onkin niin kiinnostavaa. Minulla on aina suuri laukku arkikäytössä, tarvitsen mukaani paljon kaikenlaista tavaraa - moni tilanne on kuulkaas pelastettu, kun olen löytänyt jotain laukustani. Toisaalta suuri laukku ja isosti tavaraa on toisinaan hyvinkin haasteellista.

Joskus haluan ottaa käyttööni vähän fiksumman ja pienemän laukun, mutta jo ulko-ovella huomaan miten moni juttu jäi nyt laukusta pois, siispä nappaan lennossa toisenkin laukun, täytän sen ja kuljen kätevänä likkana kahden laukun kera.

Odotan sitä päivää, kun minusta kuoriutuu systemaattinen ja järjestelmällinen Hemppa, joka tyhjentää joka ilta laukun ja järjestelee tarpeelliset tavarat sinne uusiksi.

05.02.2015:

Tällä kertaa mukanani oli aika vähän tavaraa, eikä sieltä löytynyt mitään yllättävää. Muistan kerran, kun laukun pohjalta on löytyi käärö, jonka sisältä on paljastui aikansa elänyt mandariini.... kerran se oli avokado! Useimmiten löydän kuitenkin suklaata ja se on kivaa.

Siirryin hetki sitten pienempään lompakkoon, GT:n mustasta pussukasta löytyy muutama tarpeellinen kortti. Lounastunnilla hain itselleni Runebergin tortun ja samalla ostin lapsille illaksi leivoksia -  olivat innoissaan. Kirjekuoresta löytyy kasa kuitteja. Aurinkolasit pidin päässä sen 2 minuuttia, kun aurinko paistoi. Tykkään kyllä pitää aurinkolaseja säällä kuin säällä. Laukustani löytyy aina vähintään yksi huulikiilto. Kännykkä ja autonavain kulkee useimmiten takin taskussa.

Tyttäreni seuraa tarkasti liikkeitäni ja pitää pientä legopalikkaa puhelimenaan. On varmaan sujauttanut aamusta kännykkänsä laukkuuni. Se on vakio, että laukustani löytyy aina joitain lastenjuttuja. Valkoinen rusetti on myös tytön, se varmaan jäi laukkuuni hänen tanssitunniltaan. Hamstraan usein kaikenmaailman rasvanäytteitä ja pyydän niitä surutta itselleni testiin, sitähän varten niitä on. Pikkuruinen Chanelin kasvovoide on tällä kertaa kokeilussa. Lisäksi laukusta löytyi epämääräisiä murusia, on syytä imuroida koko veska.

/in my bag

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on rebecca minkoffin keskikokoinen laukku joka on juuri sopiva siten, että sinne mahtuu mahdollisesti pienet ostoksetkin. Tällä hetkellä laukussa on:

-kaksi lompakkoa, joista toisessa kolikot ja toisessa kortit ja setelit
-nenäliinoja
-kolme huulipunaa
-valopeili
-1 kuitti
-minikäsivoide
-läkerol salmiakki

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, rebecca minkoffin laukut ovat ihania, ehdottomasti omalla hankintalistalla ja kiva kuulla, että keskikokoiseen mahtuu kaikki tarpeellinen.

Gia / Coffee table diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

Ihana haaste ja postaus! Tuo leegopalikka-puhelin on niin super liikkis. <3 Mun laukusta löytyy nykyisin vakio huulikiillon ja kurkkupastillien lisäksi aina vähintään myös yksi vaippa ja vauvan lelu. Se tuntuu hassulta silloin kun sattuu olemaan liikenteessä ilman vauvaa, mutta kuvastaa tän hetken elämääni hyvin. Taidanpa napata tämän idean ja tehdä ihan oman postauksen blogiini sen verran inspiroiva haaste. Leppoisaa viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Palikkapuhelin on yksi tärkeimmistä leluista, tyttö on muutenkin aika pikkuvanha pikkuneiti. <3

aah mä niin muistan tuon vaippa-ajan. Monet kerrat olin esim. töissä ja laukusta pilkotti pari vaippaa. :)

Ihanaa viikonloppua!

Gia / Coffee table diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

..Täältä löytyy kuvan kera laukkuni sisältö :) http://www.coffeetablediary.com/2015/02/in-my-bag.html

EmiliaMaria

Toi palikkapuhelin on kyllä... ihan normaalia :D Meillä 1vee tyttö laittaa isänsä kenkiin aina aamuksi kaikenlaisia tervehdyksiä, dubloja, palloja, pienen leikkiteekannun. Kengännumero kun on 48, niin sinne mahtuu kätevästi kaikenlaista tavaraa! Samoin harrastusrepun sivutaskuista löytyy aina kaikkea yllättävää. 

Omassa käsilaukussa on rahapussukka, kuitteja, kolikoita pohjalla ja "We can do it" metallilevy. Avaimet ja puhelin on yleensä takintaskussa. 

stellIs (Ei varmistettu)

Mulla on useimmiten käytössä fjällrävenin reppu tai sitten dkny:n iso shopperi joissa kummassakin aina suht sama sisältö:
*lumin iso vaaleanruskea mieheltäni saatu kukkaro
*avaimet aina jossai kamalassa avainnauhassa :D
*laturi(!!)
*vesipullo
*meikkipussi ja dödö
*victorias secretin body mist
*joku hedelmä
*käsidesi
*kalenteri
*ainakin 5 ponnaria

Adan (Ei varmistettu) http://whiteasmercy.blogspot.fi/

Mistähän mahtaa olla tuo avaimen lenkki? Ihastuminen ensisilmäyksellä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on osa suurempaa kokonaisuutta, mutta en nyt millään muista minkä merkkinen se on... ostin sen vuosia sitten Ninasista, kun se vielä oli täällä Turussa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan siisti laukun sisältö sinulla. Musta lompakko on suloinen, joten tiedustelenkin mistä olet sen hankkinut? Ja toi lego, vau :)) Herkkuja täytyy aina laukusta myöskin löytyä! Voisitko kenties tehdä postauksen laukuistasi ja niiden hankintapaikoista? Hyvää lauantaita sinne :)) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, yleensä laukkuni on sekamelska ja tavaraa löytyy paljon enemmän. Musta lompakko on Gina Tricotista ostettu.

Laukkukokoelmani on varsin suppea, en ole yhtään laukkuihmisiä, vaikka haluaisin. Juuri nyt löytyy Zaran laukkuja, kirppislöytöjä ja yksi Opening Ceremonyn laukku, se on pitkäaikainen suosikkini. Ulkonäöllisesti Chloén, Stella McCartneyn ja Celinen laukun kuumottavat eniten.  

Mutta ihan kaikkein mieluiten kulkisin ilman laukkua, mutta sellainen tuskin koskaan onnistuisi minulta...

SariM (Ei varmistettu)

Hauska postaus. Mulla on laukku aina jotenkin ihan sekaisin. Jo 'edesmennyt' longchamp-lemppari oli sen verran pieni että siellä homma pysyi jotenkin kontrollissa mutta nyt käytössä oleva vanhempi tummanruskea Marimekko on aivan kaaos. Suurimman tilan vie Lumin lompakko. Sitten on avaimet autoon, kotiin ja töihin ja kännyjä sen kaksi, oma ja työn. Sama huulikiilto kun sulla kuvassa mut nyt olen vähän koukussa Vitaliksen pikkupurkkiin ja se on aina mukana. Sitten on aina joku setti Nessuja jotka aina onnistun sotkemaan paketistaan ikävästi pitkin laukkua. Terveysside tms löytyy myös yleensä ja buranaa. Kuitteja, murusia ja pojan leluja vierailee kohtuu säännöllisesti laukun pohjalla. Ja kaikki siis melkoisessa kaaoksessa. Mulla on haaveissa yksi isompi Longchamp mutta hinnan lisäksi mietityttää tuo ison laukun sisällä vallitsevan kaaoksen hallinta.

I May Say (Ei varmistettu)

Mä haluan olla niitä naisia, joiden ei tarvitse kaivella tavaroita laukun pohjalta löytääkseen etsimänsä, joten käytän laukun sisätaskuja tehokkaasti: puhelin omassaan taskussaan, seuraavassa taskussa on huulikiillot, -rasvat, käsirasva ja xylitol-pastillirasia, kolmannessa taskussa taas on nenäliinoja, pieni rusinapaketti (monien rauvareiden ennaltaehkäisijä) ja työpaikan kulkukortti sekä bussikortti. Laukussa kulkee myös lompakko, nahkapussukka (kuulokkeet, laturi, käyntikortit, kynä) sekä Moleskin-vihko. Lisäksi laukkuun mahtuu työ-pc (ihan liian iso lousku), jota raahaan mukanani kun tiedän tekeväni töitä kotona.
Kohta laukkuun pitää mahtua myös aurinkolasit, jei!

-Karoliina (Ei varmistettu)

Mulla on kans laukussa ihan kaikkea. lääkkeet, neula ja lankaa, ensiapuun suustasuuhun hengitykseen suojamaski, yms. Kaverit ja tutut tarvitsevat laukkuni sisältöä enemmän kuin minä! Eli tarvisko sitteenkään kuljettaa niin paljon mukana?

Coco
Coco Sweet Dreams

Toisaalta, You never knon when you might need it... :)

Kommentoi