Lights up!

Coco Sweet Dreams

Moi Pikachut!

Mulla oli eilen äärimmäisen mukava päivä pienen kirppuni kanssa. Siskontyttö on niin valloittava suurine silmineen ja taapertaa tyytyväisenä menemään ilman huolen häivää. Ystäväni kanssa alkuviikosta uima-altaalla tuumimmekin minkälainen maailma olisikaan, jos kaikki olisivatkin vain lapsia. Aika paljon iloisempi ja yksinkertaisempi ainakin, se on varmaa. Se päivä kerrallaan elämisen taitoa, siitä on hyvä ottaa oppia. 

Tänä viikonloppuna menen nauttimaan päivistäni Tampereelle tyttöporukalla - auto starttaa pian ja laukku odottaa jo ovella.

Kuvissa näkyy muuten vihdoin uusi ruokapöydän valaisin. Valaisin on roikkunut haavelistallani jo vuodesta 2007, kun muutin ensimmäiseen omaan omistusasuntooni ja selasin kirjaa Loft-asunnoista. Flosin Fucsiat roikkuivat yhden selkeän huoneiston katossa ja painoin sen kuvan ilmeisen hyvin muistiini. Sattumusten kautta löysin melko arvokkaan valaisimen alesta (Koodista) ja painelin kassan kautta kotiin. Eilen isäni kävi asentamassa sen kattoon ja nyt on kaikki kohillaan. 

Aurinkoisen kaunista loppuviikkoa ja tulkaa tervehtimään, jos Tampereella kuleksitte.

Kommentit

EricaK
EricaK

Mikä ihana mekko :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Se on Zarasta. <3

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi

Ihanalta näyttää tuo valaisin paikassaan, ihan täydellinen tuohon tilaan!

Kivaa reissua sinne! x

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Maija! xxxx

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Minäkin hehkutan tuota valaisinta juuri tuohon paikkaan, sopii kyllä niin hyvin etten parempaa siihen keksisi. Muutenkin virkistävää nähdä tällaisia "ei niin nähtyjä" valaisimia :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tosi kiva kuulla ja kiitos vielä kun laitoit silloin viestiä <3 Tuli heti jotenkin kotoisampi fiilis kotiin valaisimen myötä. 

Terkkuja!!! 

Vanha S (Ei varmistettu)

Hei!

Halusin jättää kannustavan ja positiivisen kommentin blogistasi ja sen tunnelmista. Olen seurannut tyyliäsi vuosia ja vaikka itse jo jättänyt kirjoittamisen taakse (muutin ulkomaille ja olosuhteiden pakosta freelancerina oli pakko jättää aikaavievä harrastus, joka olisi vaatinut kiinteän netin), ja olen todella iloinen että kaikista elämänmuutoksista huolimatta jatkat blogia! Tätä on niin hauska seurata, älä vaan lopeta &lt;3 Tyylisi on herkkä, älykäs, erilainen ja kiinnostava ja luen juttusi aina ensimmäisenä kahvikupposen äärellä aamulla. Päivä lähtee hyvin käyntiin. Kiitos ihanasta blogista.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos tuhannesti tsemppaavasta kommentista, pelastit mun päivän ehdottomasti! <3

Kommentoi