Longing for summer

Coco Sweet Dreams

 

 

 

 

Iltapäivä lauantain oli kertakaikkiaan täydellinen. Lämpöä oli riittämiin ja bikineissäkin tuli kuuma, aikamoista!

Heti juhlien jälkeen juoksin sisälle vaihtamaan juhlamekon pois ja kellahdin terassille. Poju potki ystävänsä kanssa jalkapalloa pihallamme ja tyttäreni torkahti sohvalle. On huvittavaa seurata, miten pieni mieheni yrittää olla tosi cool ja iso kavereittensa seurassa, mutta minun kanssa vielä jutellaan hammaskeijuista ja luetaan muumeja. ♥

Meidän terassi on muuten harmaantunut ja se näyttää nyt tosi kivalta. Lämpöpuu on pysynyt harmaantumisestaan huolimatta todella sileänä ja on edelleen mukavan tuntuinen varpaiden alla, puusta ei ole lähtenyt edes yhtäkään tikkua. Suosittelen lämpimästi tuota materiaalia! 

Mitäs tänne muuta, eipä kai mitään. Huomenna lähden minireissulle, sateesta huolimatta. Viikonlopuksi tilasin jo aurinkoa, tai oikeastaan koko kesäksi.

/summertime and livin' is easy

Kommentit

Meri80 (Ei varmistettu)

Oi mahtavaa, teillä on ollut jo noin lämmin, että on saanut olla bikineissä ja makoilla auringossa :)
Täällä meillä päin ei meinaa aurinko näyttäytyä ollenkaan, tänäänkin sataa, on pimeää ja lämmintä ehkä n. +7 astetta :( Aurinkoa ja lämpä on kyllä tilattu viikonlopuksi tännekin ja koko kesäksi!
Oikein hyvää minireissua :) Kesä on nyt joten nauttitaan siitä säästä huolimatta :) :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No joo, lauantai oli perfect, mut siihen se sit jäi... Sitä odotellessa. :)

kiiitti!

Cillatar (Ei varmistettu)

Ihanaa, et aurinko on lämmittänyt teillä jo noin paljon! Terassinne näyttää tosi kauniilta! Olen itsekin luonnollisen puun ystävä eikä muhun iske uritetut punertavan ruskeaksi käsitellyt terassilaudat lainkaan. Pakko kysyä noista valkoisista bikiniyläosista :). Onko H&M:n uutta mallistoa? Olen itsekin katsonut vastaavia ja miettinyt miltä ne näyttää ja tuntuu päällä kun olen itse pienirintainen? Onko yhtään toppausta ;)? Kauniit ovat ruskeaa ihoa vasten!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama täällä, ja ne uritetut varmaankin kerää likaa aika paljon.

joo, biksut on just ne. Ainakin mulle istuu tosi hyvin, eikä haittaa ettei oo fyllinkii, malli on hyvä! Tässä ehkä parempi kuva niistä päällä:

heidi.h (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos tekesit postauksen kesän vaatteista ja kosmetiikasta.:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, laitan tän listalle... mulla on oikeastaan varsinkin kosmetiikan osalta vielä vähän hapuilua... mikä sopii kesäiholle jne... täytyy testailla! :)

Kommentoi