Look at me standing

Coco Sweet Dreams

 

Aivan ensiksi haluan pahoitella, että olen pitänyt teitä armaita lukijoita jonkinnäköisessä epätietoisuudessa. Ajattelin kuitenkin itsekkäästi opetella ensin seisomaan vakaasti omilla jaloillani, ennen kuin kerron minulle täysin tuntemattomille ihmisille omasta yksityiselämästäni, vaikka vähän pidän teitäkin kavereinani.

Olen muuttanut omilleni. Yksin ja yhdessä lasten kanssa. Vuoroviikoin.

On vaikeaa kirjoittaa oikeita sanoja, tai muodostaa edes lauseita siitä minkälaiset kuukaudet minulla on ollut.

Kuukausien jälkeen fiilis on nyt mitä mainioin. Työ ja elämä rullaa mukavasti. Syysilma tuntuu hyvältä hengittää ja olen löytänyt oman paikkani jonne tunnen kuuluvani. Hengähdin pahimman hetken ystäväni luona ulkomailla ja kotisuomessa hakeuduin usein meren rannalle, mökille ja lähipiirini luokse.

Osaan nyt olla yksin kotona ihan hiljaa. Yksinolo tuntuu jo ihan hyvältä ja vaikka olen yksin en enää koe olevani yksinäinen. Osaan pitää uudessa kodissa hauskaa, tanssia ja nukkua hyvin. Kaipaan moniakin entisiä asioita, niiden menettämisen suru tulee aaltoina yllättävissäkin tilanteissa. Mutta elämä tuntuu kuitenkin hyvältä ja mutkattomalta - hyvältä päätökseltä.

Lapset ovat tietysti elämässäni sataprosenttisesti mukana. He ovat rakkaimpia ja haluan varjella heitä kaikelta, enkä edelleenkään tuo heitä tänne blogielämään. Heidän toinen hyvä koti on maalla, toinen täällä kaupungissa. Kun heiltä kyselee, niin ovat iloisia kaupungin kaksitasoisesta kodista, uusista kavereista ja jokirannan leikkipuistosta.

Joskus se elämä yllättää ja toisinaan päätökset ovat hyvästä ja alusta voi aina aloittaa. Sanotaan, että asioilla on tapana järjestyä ja se pitää niin paikkaansa.

Viikonloppuna on vuorossa minun tupaantulijaiset, odotan niitä jo innolla. Näen pitkästä aikaa hyviä kavereitani ja meinaan juhlia pitkälle yöhön.

Biisi tähän päivään. Aurinkoa ja iloa kaikille! :)

 

 

Kommentit

ainomathilda
Johaino

<3 Ikävä kuulla, voimia ja kaukaisia Afrikan virtuaalihaleja!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, kiitos. Nyt jo aurinko paistaa ja kaikki oulrait. Haleja Afrikkaan. :)

ElizabethRinne

Ikävä kuulla, äärettömästi voimia sinne surun/ikävän iskiessä aalloissa! <3 

Itselleni koitti sama tilanne tasan vuosi sitten ja vaikka uumoilinkin jo silloin päätöstä täysin oikeaksi niin nyt tuntuu helpottavalta sanoa, että sitä se todellakin oli. Niin uskomattomia asioita tullut vastaan, jotka olisivat jääneet täysin toteutumatta. En voi muuta olla kuin kiitollinen siunauksesta, joka silloin tuntui käsittämättömän pahalta ja jollain tasolla väärältä varsinkin kun lapsiperheestä kysymys. 

Ja aika. Se tekee tehtävänsä. Se todellakin eheyttää. 

Tässä vielä lainaus blogistani, jossa pohdin sitä, että miten olin salaa ojentanut onnellisuuteni avaimet parisuhteelle: "...mutta matka tähän pisteeseen on ollut myös antoisa; olen tehnyt tutkimusmatkan itseeni ja se matka jatkuukin loppuelämän. Tutkimusmatkani sai isoimman sysäyksen viime syksynä, jolloin koitti avoero seitsemän kauniin vuoden jälkeen.
Huomasin, että olin salaa ojentanut onnellisuuteni avaimet jollekin muulle kuin itselleni.
Ehkä siksi avoero on toisaalta parasta mitä minulle on tapahtunut; jouduin kokoamaan miljooniksi sirpaleiksi särjettyä sydäntäni ja samalla huomasin, miten minulla on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa entistäkin vahvempi ja onnellisempi kokonaisuus.
Minä täydennän minua."  http://www.fashionpoetry.eu/2016/01/i-complete-me.html

Virtuaalihaleja!

 

Nippe (Ei varmistettu)

Voimia ja iloa elämääsi! Se jatkuu todellakin!

santtu1 (Ei varmistettu)

Noin, nyt se on sanottu :) Eikös se niin ole, että kynnyksellä seisominen on vaikeinta. Kun suunnan on valinnut, sitten helpottaa. Onnea, voimia ja tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen!

Juliaihminen
Juliaihminen

Kaunis teksti, vahva nainen. Paljon voimia ja onnea siitä, että olo on jo mainio!

Laura Meikkipää

Pusuja, sinä ihana!

Lukija (Ei varmistettu)

Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen. Blogisi on ihana, pidän kaikesta kauniista, mitä kuvaat.

whitelily
White Lily

Voimia! Rohkeutta on tehdä niinkuin sydän sanoo. Ihanaa syksyä! 

Toimitus
Toimitus

Kaunis teksti. Tsemppiä ja paljon halauksia sinne1 <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ihanat. Halauksia takas koko toimituksen väelle. <3

Eerika
Bättre liv

Paljon voimia, ero kouraisee ja syvältä, vaikka se oikea päätös olisikin <3

EricaK
EricaK

haleja <3

Amelielle (Ei varmistettu)

Voi... voimia tuleviinkiin päiviin... Itse kävin saman läpi reilu vuosi sitten 1,5-vuotiaan lapsen kanssa. Nyt vasta voin sanoa, että helpottaa ja nautin itsestäni ja elämästäni näin. Lapsen takia kipu ja tuska oli suurin, onhan hän vielä niin pieni...
Kannattaa tosiaan tehdä sellaisia juttuja, jotka antaa itselle mahdollisimman paljon hyvää oloa, mutta eivät kuitenkaan johda vaikeuksiin tai uusiin ongelmiin. Itselläni toimi parhaiten shoppailu (budjetin rajoissa) ja kodin remppaus. Aika monta pintaa meni uusiksi ja toteutin täysin rinnoin omia sisustushaaveitani. Surusyömiseen en halunnut sortua enkä jäädä mihinkään muuhunkaan "haitalliseen" koukkuun, mutta jotain extra lohtua sitä tavallaan tarvitsi, että jaksoi pahimman yli.
&lt;3

Majmus (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/magicpoks

Beibi sä oot doupein, oon muutkin ihan oukei, mut sä oot priimaa - ja silleen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Säki oot ihan ok. <3 love u

inspirations (Ei varmistettu) http://anna.fi/inspirations/

Kaunis kuva ja teksti. Upeaa, että olet löytänyt isojen muutosten ja surujen keskeltä kauneutta, voimaa ja energiaa. Ihanaa syksyä sinulle!

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Jaksamista vaikeisiin hetkiin ja iloa syksyyn!

Elovena (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Asioilla todellakin on tapana järjestyä. Elämä ei aina mene kuten on suunnitellut. Mutta vaikeudet vahvistaa. Mitä voimanaisia meistä tuleekaan :)
Nimimerkki "samassa tilanteessa"

Tasaraita

Tsemppiä elämänmuutokseen. Onneksi asioilla on aina tapana järjestyä ja elämä kantaa mukanaan, ja tuo taas niitä aurinkoisia päiviä ja uutta onnea eteen! 

 

Vanha S. (Ei varmistettu)

Paljon onnea uuteen elämäntilanteeseen! Itsekin kertaalleen eronneena voin sanoa että vaikka lähipiiri tai puolitutut antaisivat joskys omaa elämänkokemattomuuttaan muuta ymmärtää, elämä ei tuohon todellakaan lopu. Päinvastoin se vasta alkaa. &lt;3

Lämpöä &amp; halauksia sinne ja voimia uuteen tilanteeseen. Tee mukavia asioita yksin ja yhdessä ja salli itsellesi paljon hyvää! Pystyt siihen kyllä! Pistä sähköpostia tulemaan jos joskus haluat tukea. You rock.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikella on tarkoituksensa &lt;3

Kommentoi