The main entrance

Coco Sweet Dreams

Tässä on mielestäni aika täydellinen talo sisäänkäyntineen. Lisäksi olen aivan ihastuksissani tuohon värimaailmaan ja yhdistelmään. Valkoinen talo jota lämmittää puu ja särmää antaa karu betoni. Lisää kuvia tästä ihanuudesta löytää Contemporist -sivuilta. Sieltä olen hakenut vähän inspiraatiota omaan kotiin ja materiaaleihin.

E4 House by DADA Partners

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno. Mun vanhempien 'etelän talo' Espanjassa on samaa tyyliä. Tosin, hieman pienemmällä mittakaavalla. Sinne suuntaan ensi viikolla lomailemaan, jee!

Jatta (Ei varmistettu)

Hyvin kaunista sekä tyylikästä!

Ann (Ei varmistettu)

Kaunis ja tyylikäs, mutta mites lastenvaunut ;)

Ihanan raikas yhdistelmä, todella kutsuva. Vitsi kun odotan innolla teidän rakennusprojektin lopputulosta, tulee varmasti niin kivannäköinen koti teillä :)

 

P.s Harmittaa kun en asu Turun suunnilla muuten olisin suunnannut sinne itsepalvelukirpparille heti huomenna katsastamaan kenkävalikoimaa kun muistelisin, että kokosi on 37 niin kuin itselläni :) Eihän Hunterin short melroset ole myynnissä? Itse olen viime keväästä yrittänyt etsiä itselleni paria mutta kyseisiå kumppareita ei löydy enää mistään, harmi :/

Vierailija (Ei varmistettu)

pelkistetty, jotenkin karu, mutta tietenkin makuasia josta ei voi kiistellä. Niin vaunut ja rattaat, niillä vaikea mennä tossa vai pidetäänkö varastossa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Modernekohouse, eikö ooki. Niin kiva! <3

vierailija, ihanaa. Täällä ois yks aurinkoon kaipaava. :)

Jatta, no niin on. :)

Ann. No jo minulla olisi noin komia talo, niin kantaisin rattaat vaikka yhdellä kädellä... ;)

Lora, mä odotan kans jo ihan kauheesti että koti valmistuisi. Sitä on niiiiin odotettu! <3

vierailija, mä olen henkeen ja vereen pelkistetyn ja karun tyylin ystävä. :) 

Kommentoi