Minä sinisen sävyissä

Coco Sweet Dreams

Lauantaina Suvin kanssa kaupungilla ruokaostoksilla.

Kuvan farkkushortsit on näemmä lempivaatekappaleeni, vetäisen ne harva se päivä päälleni. Pehmoiset, vähän liian isot, kulahtaneet  ja niin asenneshortsit - nähneetkin jo pari kesää. Acnen Pistolseista on tullut jo lempikenkäni, täytyy vaan suihkia suojaa kenkien kauniille harjatulle nahalle.

/shopping in the city

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Nättinä! Ja tuo takki, mulla on sama, niiiin mukava!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on sellainen turvatakki, ihanan pehmoinen ja 100 prossaa puuvillaa. En muista, mut voi olla, että olen aikojen alussa oppinut just sulta tutkimaan tarkkaan vaatteiden materiaalit, se onkin jännää puuhaa ja miten kivaa on löytää jokin luonnonmatskutuote sitten.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan puhtaasta mielenkiinnosta kysyn, minkä alan töitä teet?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen semmonen avustaja suuren suuressa yhtiössä. Olen kuitenkin jo blogin alussa tehnyt päätöksen, että pidän päivätyön ja blogin tarkoituksella erikseen, enkä ole työstäni sen kummemmin kertonut.

Coco
Coco Sweet Dreams

...ainiin ja sitten mä maalaan tauluja myös intohimoisesti. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa mielenkiintoiselta työltä ja ymmärän hyvin valintasi vaalia yksityisyyttäsi :) Ihailen usein elämäntyyliäsi ja olen usemman kerran miettinyt, millaisen työn kanssa arkea tasapainoitat. Hauskaa loppukesää!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ai että, aina mä nään jokapuolella näitä ihania shortseja :D rennot, repaleiset ja vaaleansiniset. miksi en koskaan löydä omia ? Mistä nämä sun yksilöt on ?
Mutta siis, ihanat :)

-Maria

Coco
Coco Sweet Dreams

Nämä mä löysin viime kesänä Gina Tricotin alennusrekistä. Mä taidan olla aika ale-haukka. :)

Kommentoi