Mini A Ture

Coco Sweet Dreams

Lupasin esitellä meidän vauvasen haalarin, kun siitä kyseltiin. Kyseessä on pehmoinen Mini A Turen Fianna -haalari. Tilasin sen aikoinaan Babyshop.comista ja nyt se näyttää olevan siellä alessa. Kyseessä ei ole mikään toppahaalari vaan tuollainen kevyt haalari. Se vaan on niin söpö kuin myös kantajansa.

________________________________________________________________

Täällä Turussa jyllää joku vatsapöpö, tosi moni kaveri ja tuttava on ollut vatsataudissa. Minäkin nyt sitten.

Huomiseksi olen päättänyt parantua,

Se on moro! T'äytyy mennä taas...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vatsataudissa täälläkin. Jospa se tästä menis ohi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi millaiset vaunut teidän vauvalla on? :)

Essikkä (Ei varmistettu)

Meillä oli hetken tämä sama haalari ja täytyy sanoa, että ehkä epäkäytännöllisin ikinä.
Yksi syy oli tuo valtava huppu, kuten tokastakin kuvasta huomaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, pikaista paranemista. Ihan kauhee tauti! :( Oon ihan kalpea ja nääntyneen näköinen. :/

Meillä on vaunuina gessleinit (pojan vanhat) ja pian päästään kärräilee uusilla rattailla kun tyttö vielä vähän kasvaa... ne on sellaiset baby joggerit, city select mini. Ne on tosi näppärät ja kakkein kivointa on se että ne saa tosi iisisti kasaan ja heitettyä autoon. Noita rattaita ollaan käytetty jo kauppareissuilla kun turvakaukalon saa niihin adabtereihin.

Essikkä, mun mielestä se valtava huppu on just hyvä, sen saa helposti rullalle ja kovalla viimalla taas vähän vedettyä suojaksi. Kuvassa tyttö on vähän liian pieni noihin haalareihin (helmikuussa otettu).

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä vaatekokoa teillä käytetään nyt 3 kk iässä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan oloinen haalari kyllä :) Pitääpä laittaa hankinta listalle jos ei kerta ole liian paksu :) Tuota mahtautia tuntuu olevan liikenteessä! Itse sairastin eilisen, tänään onneksi jo suht normaali olo..

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoisin yhtä aikaisempaa postausta Pinterestistä. Tiedoksesi, että Pinterest on muuttamassa asetuksiaan ja poistaa ehdoistaan lauseen, jossa sillä olisi oikeus myydä eteenpäin Pinterestiin ladattua sisältöä. Lisäksi ovat tekijänoikeusrikkomusten ilmoittaminen tehdään helpommaksi (jos oikein ymmärsin lukiessani tuota Pinterestin tekstiä)

Toisekseen en ihan ymmärrä joidenkin toisten bloggaajien kommentteja Pinterestistä tyyliin "minä en ainakaan halua kuviani ladattavaksi sinne". Ok, ei siinä mitään jos haluaa pitää piirinsä pienenä, mutta näyttäisi itse asiassa olevan aika monella tuolla "suuressa maailmassa" bloggaavalla se ajatus, että nimenomaan sallimalla Pinnaamisen omille kuvilleen he saavat sivuilleen mainosta ja paljon kävijöitä. (Markkinoinnin kannaltahan Pinterest on todella kova sana tällä hetkellä, se saa aikaiseksi niin paljon liikennettä)

Itse olen sen verran tarkkana mitä pinnaan, että blogeista en laita kuvia Pinterestiin ellei sitä selvästi siellä sallita (Pin it-nappi) tai lähde on kaupallinen, jolloin heille on vaan hyväksi saada kävijöitä sivuilleen. Muuten lähinnä vain repinnaan eli talletan itselleni muiden laittamaa sisältöä, toki silloinkin tarkastan alkuperän.

Mutta eipä muuta, olin itse innoissani kun kerroit rupeavaksi käyttämään Pinterestiä ja pettynyt kun sitten et ruvennutkaan siihen.
Mukavaa kevään jatkoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco!

Mulla olisi kyseltävää, joka ei liity kyllä postauksen aiheeseen mitenkään :)

Mietittiin poikaystävän kanssa, että lähdettäisiin täältä pk-seudulta pääsiäislomalle karkuun johonkin, ja mieleen putkahti Turku. Rauhallista oloa ja eloa pari päivää, käppäilyä ja ihmettelyä. Minkälaisia vinkkejä antaisit - missä kannattaisi käydä syömässä, missä kahvilla, missä nyt ylipäänsä kannattaisi käydä? :) Kiitos jo etukäteen, luotan sun makuusi! :D

Susse (Ei varmistettu)

Hei,

minäkin kaipaisin Turku-vinkkejä! :) Eli jos saa pyytää, niin vaikka joku Turku top ten -lista olis tosi kiva. Kahviloita, puistoja, putiikkeja... Ja kauniita paikkoja.

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, tervetuloa Turkuun. Pistän korvan taakse tuon Turku top 10 -listan tekemisen. <3

Iiris T (Ei varmistettu)

Kaunis haalari. Oma tyttöni myös 3 kk ja olen ihan ahdistukseen asti etsinyt hänelle haalaria kevääksi. Tyttö on tosi tumma ja tummat värit hänelle sopivat, joka johtaa siihen että vauvan haalareita on todella vähän tai ei ollenkaan tummissä väreissä (luumunpunainen, tumma lila, viininpunainen) vaan kaikki on sitä vaaleanpunaista joka ei sovi. Tuo laittamasi haalari saattaisi just ja just mennä tummuusasteeltaan, mutta näyttää tosiaan epäkäytännölliseltä. Mitä kokoa teillä käytetään?

t.Iiris

mami89 (Ei varmistettu)

Heippa,

Onko teillä tuo Mini A Turen haalari vielä olemassa? Jos on ja sille ei ole käyttöä niin olisin kiinnostunut ostamaan sen mikäli myyt? :) Meillä on kohta 2 kuinen tyttö ja hänelle etsin tuota haalaria, mutta mistään en löydä enää..

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi harmi, mä myin kyseisen haalarin lukialleni.

Kommentoi