Mitä tehdä marraskuussa?

Coco Sweet Dreams

 

 

Meikä mandoliini hyppäsi tänään mereen ja se oli kyllä tämän harmaan kuukauden piristävin idea. Olin vähän mieli maassa, alkava pimeä kausi ahdisti aika kovasti. Päätin tehdä uusia asioita ja nyt kokeilin ensimmäistä kertaa avantouintia, se tunne kun veri kiertää koko kehossa, ihan kuin olisin enemmän elossa. Uinti piristi ihmeen kummasti, suosittelen suuresti! Me pulahdettiin laskujeni mukaan viisi kertaa mereen, se oli sopivasti.

Avantouinnilla on vaikka mitä hyviä puolia: aineenvaihdunta vilkastuu, verenkierto parantuu, solujen vanheneminen hidastuu ja mitä kaikkea - kuulostaa hyvältä. Mukaan uinnille kannattaa ottaa ehdottomasti jonkinmoiset tossut, itselläni oli pehmeät neopreenitossut, ei tehnyt tiukkaa lampsia laituria pitkin mereen ja sieltä pois. Veikkaan, että myös nukahtaminen onnistuu uinnin jälkeen paremmin, olen ihan töttöröö jo nyt.

Menkää, tehkää ja kokeilkaa - mottoni tälle marraskuulle.

 

Kommentit

ilona/keskeneräinen (Ei varmistettu)

Avanto on paras unilääke.
Tosin muita en ole kokeillut.

Coco
Coco Sweet Dreams

No joo, loistava unilääke! Olin ihan ihmeissään miten se väsyttikään niin paljon, tosin seuraavana päivänä olin superpirteenä. :)

anninaH (Ei varmistettu)

Loistava motto! Pimeelle ajalle täytyy kunnolla näyttää pitkää nenää, eikä jäädä sohvalle tuskailemaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinpä, vaikka välillä tää pimeys ja sen tuoma melankolisuus kyllästyttää kertakaikkisesti. Mut no can do. :)

sisustaja (Ei varmistettu)

Ohi aiheen :) pieni kysymys, oletko ollut tyytyväinen kylpyhuoneesi uuteen bbuddy-shampoopullo ym telineeseen ? Se on niin yksinkertaisen kaunis. Ajattelin itse myös kyseisen ostaa valkoiseen juuri remontoituun kylpyhuoneeseen. Sopii tuohon teidän valkoisella saumausaineella laitettuun seinään loistavasti, erittäin kaunis ja yksinkertainen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Bbuddy on ollut ihan loistava. Ajanut asiansa, ei mitään huonoa sanottavaa. Meillä on muuten mustaa tai tummanharmaata saumoissa, otin tuon kuvan salamalla, sen takia näyttää vaalealta. :)

minnih (Ei varmistettu)

Loistava asenne!

Hei mitä mallia ja puulajia tuo teidän Ikean keittiönpöytä tarkalleen ottaen on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on Norden-mallia ja materiaaliltaan koivua. :)

Taina L.

Mä tykkään marraskuusta. meidän piha on ihan kesken ja pihavalojen veto tekemättä, ei ole kuin liiketunnistin valoa tuomassa. Siksikin olen jo pihalle jouluvalot virittänyt. Eilen tehtiin eka piparkakkutalo ja ensi viikolla kunnon siivousurakka ja sen jälkeen pikkuhiljaa joulujuttuja laittamaan... Kynttilät ja kuuma kaakao illalla, ihanaa. ihan kiva kun tulee pimeetä ja saa hyvin mielin lämmitellä takkatulen äärellä. Ja koiran ja muksun kanssa on kiva lenkkeillä kun vähän alkaa hämärtää. Huomioliivit ja villkkuvalot kaikille, niin tulee tunnelmaa. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuulostaa ihan täydelliseltä. Tää joulun odotus on ihan parasta! <3

Kommentoi