Mother of a year

Coco Sweet Dreams

Sain kaveriltani Majlta Vuoden Mutsi -tunnustuksen. Maj on hirrrrveen ihana tyttö, me tavattiin ekan kerran reilu vuosi sitten Indiedaysin synttäreillä ja tultiin heti ensi näkemältä hyvin juttuun. Maj seurassa on jotenkin helppo olla, hän on myös hurjan hauska. :) Terkkuja vaan sinne Tampereelle täältä Turusta.

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun olen selviytynyt päivän tekemisistä kunnialla ja hyvällä asenteella. Olen tehnyt hyvää ruokaa meille ja istutaan samassa pöydässä koko konkkaronkka.

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on pysyä rauhallisena ja kärsivällisenä. Ettei menettäisi hermoja ihan heti ja että osaa kasvattaa lapsia niin että heistä sitten tulisi kunnollisia ihmisiä myös aikuisiällä.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän on omaksunut jotkin asiat joita pidän tärkeänä jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi se että kun mennään kauppaan hän tervehtii myyjää ja pois lähtiessä sanoo kiitos hei. Aika perus mutta se lämmittää mieltä.

4. Kello 12 yöllä olen yleensä omassa sängyssä lukemassa lehteä.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä vauvan kanssa yläkerrassa. Poika on juuri herännyt ja huutelee että tulkaa alas.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että olet hyvä isi ja pidät meistä huolta.

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että oma lapsuuteni on täynnä lämpimiä muistoja. Sellaiset ihan perus arkiset asiat olivat kivoja ja mieleenpainuvia. Se kun teit usein lauantaisin maailman parasta lasangea tai se kun pelattiin lautapelejä takkatulen ääressä. Tai kun oltiin usein pohjoisessa mummolassa. Kiitos niistä. Arvostan myös sitä että matkustettiin paljon eri maihin ja nähtiin eri kulttuureja jo pienestä pitäen.

Yritän muistaa nyt itse äitinä että arki on tärkein. Ei tarvitse tehdä mitään ihmeellistä.

8. Viimeksi kiroilin, kun löin varpaani kylpyhuoneen ovenkynnykseen.

9. En ole koskaan osannut kertoa vitsejä ilman että alkaisin nauraa kesken kaiken. Se on kauheen vaikeeta.

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on… lähteä ulos auringonpaisteeseen. Aurinko antaa voimaa.

Tunnustus lähtee seuraavalle superäidille, mun kaiffarille Liloulle. Lilou´s Crush.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Awwww en kestä, niin sua tämä juttu :) Ja ihanaa, kiitos. Sekä kaiffaruudesta että tästä haasteesta. Pitää oikein pohtia!

Kommentoi