Muutos on hyvästä

Coco Sweet Dreams

Ihan pienestä pitäen olen aina vaihtanut järjestystä. Se alkoi omasta huoneesta ja laajentui nopeasti koko taloon. Kun vanhemmat olivat pois kotoa minulla oli hyvin aikaa ahertaa sisustushommien kimpussa. Inspistä sain siihen aikaan televisiosarjoista, Melrose Place, Beverly Hills 90210 ja Kauniita Rohkeita on katsottu sillä silmällä. Tein aika suuriakin muutoksia, eikä äiti ja iskä onneksi koskaan sanoneet mitään poikittaista sanaa vaan antoivat minun aina toteuttaa itseäni. Ai että niitä aikoja. <3 

Samat hommat jatkuu edelleen, pidän todella paljon muutoksista mitä tulee kodinsisustukseen. Kyllästyn helposti ja kaipaan uutta katseltavaa; kulmia, nurkkia ja niin edelleen. Suuri yläkerta mahdollistaa kaikenlaisille kokeiluille ja tänä yönä nukutaan näin:

Hyvää yötä !!!

xxxx

Kommentit

Aisha J
Aisha

Näyttää ihanalta!

Saranda
Tyhjä ajatus

Mun mielestä teidän koti voittaa kyllä kaikki Kaunareiden vastaavat! :D Ainakin kuvien perusteella. On varmaan myös tosi virkistävää nukkua noin lähellä kasveja, voisin kuvitella. :)

Majmus (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/magicpoks/

Näyttää ihanalta, raikkaalta, ihan täydelliseltä. Kuka nappas peilin?

Asikaine
Asikaine

En oo yhtään valkoisella sisustaja (no shit!), mutta niin kauniilta ja raikkaalta näyttää, että tekisi mieli sutia remppaa odotteleva vierashuone valkoiseksi! Ihana!!

Ja onnea uuteen kotiin, todella kauniilta ja kotoisalta näyttää! <3

http://www.asikaine.fi/

rondawashere

Siis toi on aivan TÄYDELLINEN! <3

Mindeka
Ma-material Girl

Mä olin ihan samanlainen järjestyksenvaihtaja meidän lapsuudenkodissa :D 
 

Ihan täydellinen toi makkari!

Kommentoi