No7 on täällä taas

Coco Sweet Dreams

Olen mukana Lilyn ja No7 yhteistyökampanjassa ja pääsin testaamaan näitä uutukaisia. Pinkki sarja on tarkoitettu sekaiholle, kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet ovat merkitty lilalla värillä ja sininen sopii kaikille ihotyypeille. Eli oikeat tuotteet löytyy helposti värikoodien avulla. Beautiful Skin -ihonhoitosarjan avainsanat ovat puhdistus ja kosteutus. Erillistä kasvovettä ei tarvita.

Tässä noin kuukauden testikäyttäjänä löysin pian omat suosikkini.

BB- voide (sävy fair) oli minulle uusi juttu ja se osoittautui ihan loistavaksi. Tein vähän tutkimustyötä ja No seiskan BB- voidetta on kehuttu paljon. Tätä olen käyttänyt arkena meikkivoiteen sijasta ja tuote tasoitti ihon kauniin väriseksi ja raikkaan kuultavaksi. Minulla on tapana meikata arkisin niin että laitan kasvoille BB-voidetta, valokynää, aurinkopuuteria ja poskipunaa.

Pidin myös silmänympärys-geelistä, Vitality Eye Roll-On. Geeli oli kivan helmiäistä ja käyttäjälle tulee jo siitä vähän pirteämpi olo. :) Pyyhkäisee väsymyksen merkit: vähentää turvotusta ja tummuutta. Eli just passeli toisinaan univelkaiselle pikku vauvan äidille.

Mitä viileämpää tulee, sitä kuivemmaksi ihoni muuttuu paikoitellen. Olen pari kertaa viikossa käyttänyt No7 täsmätuotetta kuivalle iholle, Dry Skin Rescue. Sisältää muun muassa B-vitamiinia ja kaakaovoita, olen laittanut voidetta yötä vasten kuiviin poskipäihin. Toimii!

Kivana lisänä myös se että pakkaukset on tosi stylejä. Tiedän, ettei tällä ole mitään tekemistä ihonhoidon kanssa mutta näin visuaalisena ihmisenä kiinnitän paljon huomiota tuotteiden ulkonäköön. Mielestäni on luksusta avata aamulla peilikaappi kun vastassa on kauniit purnukat.

Pidemmittä puheitta, jos kiinnostuitte tuotteista menkää osallistumaan No7 matkakokoisten ihonhoitopakkausten arvontaan tästä. Siellä arvotaan kymmenen pakkausta joka päivä!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, kävin osallistumassa :)

Kivaa alkavaa viikkoa sinne :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, kiitos. Mahtavaa viikkoa myös sinulle! :)

Minna H. (Ei varmistettu)

Olisi kyllä tosi kiva tietää, että onko kommenttisi kirjoitettu aidosti vai pelkkää fuulaa? Ikävä mennä hankkimaan tuotteita, jos ne onkin ihan surkeita...

Coco
Coco Sweet Dreams

Minna, kyllä mä näistä ihan aidosti kirjoitin. Kehoitan tutustumaan, aika monesta kosmetiikkakaupasta saa rasvoja sun muita myös pikku purkkiin, jotta voi kotona kokeilla. Niinhän sitä varmaan muutenkin toimisi... :)

Minna H. (Ei varmistettu)

Joskus menin sitten ostamaan ne valkoiset pussilakanat, joissa oli mustat tereet (olit kirjoittanut niistä täällä blogissasi) ja niiden laatu oli ihan ala-arvoinen. Hyvin mainostit.

Coco
Coco Sweet Dreams

Minna, eli siis ne H&M:n valkoiset pussilakanat? Seison kyllä edelleen niiden takana, ainakin omani ovat todella laadukkaat ja ihanan pehmoiset. Ostin ne pari vuotta sitten ja ovat edelleen hyvässä kunnossa. Jos sinulle on toimitettu huono erä, niin kannattaa ehdottomasti reklamoida kaupan suuntaan. Eikö niin? 

Aurinkoista mieltä Minna. :)

Minna H. (Ei varmistettu)

H&M:n pussilakanien laatu oli tosiaankin ala-arvoista, harvaa ja kovaa. Tuskinpa tuollaista voi palauttaa, oma moka mitäpä menin ostamaan. Eihän sitä laatua voi tietää etukäteen.

Stockmannilta hankin hamankaltaiset valkoiset ja mustin somistein, edullisemmin ja parempaa laatua.

Coco
Coco Sweet Dreams

Minna, harmittaa kyllä sun puolesta, ei niiden pitäisi olla yhtään tuollaisia laadultaan. Meillä on aika monet vuodevaatteet ostettu H&Mstä ja kaikki ovat olleet tosi hyviä. Hinta ja laatu kohdillaan. Ovat kestäneet monet pesut ja pidän niistä napeista, joilla saa peiton pysymään.

olisihan se kovin pöljää kertoa pehmoisista lakanoista, jos ei se pitäisi paikkaansa. 

Liisa L. (Ei varmistettu)

Hei kuules, oliko sulla testissä ne päivä- ja yövoide? Itse kun ostin pari päivää sitten (vaaleanpunaiset) ne ja jäin miettimään kun yövoide oli hyvin kevyen tuntuinen, jopa hieman geelimäinen..ja päivävoide taas selvästi paksumpaa. Mitä mulla on aiemmin ollu jotain sarjoja niin yleensähän yövoide on paksumpi jne.. Tuli vaan mieleen et onkohan niis pöperöt vika purkeissa..vai oliks sullakin noin? :)

Tykkäsin kyllä noista :)

Kommentoi