Paikka auringossa

Coco Sweet Dreams

Hejpådig!

Täällä on heittäydytty täysin lomavaihteelle, kuten jo kuvista voi päätellä.

Joka toinen päivä me ollaan tehty kotihommia ja joka toinen päivä hölläilty rantsulla. Tänään oli rantapäivä. Mikä tuuri, että aurinkoiset ilmat sattuivat juuri meidän lomaviikoille, ollaan tosi onnekkaita. Kuvissa näkyy muuten aurinkotuolien uudet pehmusteet! Ajattelen usein, että kotiin pitää saada väriä ja ihailen rohkeaa värien käyttöä muiden kodeissa, mutta kotioloissa huomaan viihtyväni parhaiten maanläheisissä väreissä. Voi toki olla, etten edes osaa sisustaa värikkäästi?

Puutarhajuhlat lähestyvät ja ollaan yritetty valmistella niitä tässä sivussa, löydettiin muun muassa asiantuntijan opastuksella tosi hyvät viinit juhliin. Ruoka- ja juomapuolesta voisinkin kirjoitella toisessa postauksessa enemmän. Tänä vuonna kaikki pidetään simppelinä, mutta pidetään huolta ettei mikään lopu kesken. Vieraita on tulossa ihan hulluna ja lisää olisi varmasti tullutkin, sillä olisin halunnut kutsua ihan kaikki tapaamani kivat tyypit vauvoista vaareihin. 

Juhlahumussa, auringossa ja työn touhussa painellaan siis täällä. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja hommat kivasti balanssissa. :)

Voikaa hyvin!

/it's vacation time baby!

 

 

 

Kommentit

Bubble bath time blog (Ei varmistettu) http://rosebath.blogspot.fi

Hyvä meininki kuvissa! Onnistuneesti olette loman ajankohdan ajoittaneet. Nauttikaa auringosta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Varppina! :D

-Bruno (Ei varmistettu)

Mistä kivat pehmusteet?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ikeasta! :)

Kommentoi