Päivänasu

Coco Sweet Dreams

Oikeasti pukeudun aina näin, mutta jos pääsen liikkumaan autolla tyyliin ovelta ovelle nappaan heti tämän kamelinvärisen villakangastakkini niskaan. Takin lisäksi tykkään todella paljon vajaamittaisista farkuista, kesällä varmaan vielä enemmän, kun ei tarvitse laittaa sukkahousuja alle. Raitapaita on vakiosuosikkini laukusta ja kengistä puhumattakaan.

Tässä asussa kävin muuten katsomassa The Wolf of Wall Street -elokuvan ja tykkäsin kovin! Naurettiin paljon tätä raisua elokuvaa, eikä kolmen tunnin elokuva tuntunut yhtään liian pitkältä. Mitäs te olette tykänneet?

/coat from Zara, shirt from Cos, Bag from Opening Ceremony, jeans from H&M, sneakers from Isabel Marant

 

Kommentit

HelenaK

Haluaisin kanssa nähdä sen leffan, täytyykin yrittää järjestää lapsenvahtia ens viikonlopulle jos vaikka pääsisi miehen kanssa kaksin reffeille :) Eli hyvä jos se oli jees! Hauska leffa-asu, vaikka itse en ole tarpeeks rohkea pukeutuja noita farkkuja käyttääkseni. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin hyvä idis! Kannattaa mennä, on tosiaan pitkä mutta jaksoi katsoa. Kannattaa varautua, että on aika rietas. :)

Valio (Ei varmistettu)

Housut ovat kuin Piia Luotosella - eivätkä sopineet hällekkään.

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin, toi pituus lienee sellainen, että siitä joko tykkää tai ei.

Kikako (Ei varmistettu)

Omasta mielestäni nuo vajaamittaiset housut näyttävät hyviltä vain pikkukenkien kanssa, noin nilkkureiden ja paksujen mustien sukkien (?) kanssa valitettavasti ei. Lisäksi vajaamittaisetkin saisivat mielestäni olla kuitenkin tuosta hieman pidemmät, vain vähän nilkkaa näkyvillä, tässä kuvassa housut näyttävät mielestäni vain liian lyhyiltä, johtuu ehkä myös tuosta leveähköstä puntin suusta. Mutta makuasioita tietty:)

Uusi tukkasi on tosi upea!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, noh nyt mullekkin tuli semmonen olo et noi farkut on ihan... no vajaat. Joteskii sopii kyl mun luonteeseen - semmonen fiini mut vähän rempallaan.

Totta tosiaan, ostohetkellä ajattelin käyttää noita korkokenkien kanssa sit kesällä. Leffailtana kokonaisuus näytti kyllä ihan hauskalta. :)

vierailija (Ei varmistettu)

Huh hah hei! En missään nimessä halua olla ilkeä tai aiheuttaa pahaa mieltä, mutta nuo kengät... on jotenkin niin hassut ja, no, en kuunaan laittaisi jalkaan. Ja yhdistettynä noihin housuihin on kyllä varsin koominen näky. Mutta väriyhdistelmät asusikermässäsi ovat nätit ja uusi tukka on chic!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hah, no tästähän tuli oikein #farkkugate konsanaan. ^^

Reetta V. (Ei varmistettu) http://www.city.fi/blogit/reettavee

Aivan ihana asu!

Cloetta
la maria

Meige diggaa sun stylest! Se on simppeli ja klassinen, mutta sit jollain lailla rikot niitä rajoja oman näköiseksi. ihailtavaa.

Nimetön (Ei varmistettu)

Minäkään en pidä tästä farkku-kenkäkombosta. Yleensä kyllä pidän asuistasi, mutta tämä on jotenkin koominen. Liian lyhyet farkut + liian massiiviset kengät.
Muuten asu on kiva, tosin kamelinvärinen takki pitäisi olla kasmiria laskeutuakseen kauniisti, nyt takista näkee että on halpaversio.
Hiukset on oikein kivat! Leikkaus sopii sinulle erinomaisesti.

Blokki (Ei varmistettu)

Voi tuo takki on kyllä kaunis ja kauniin värinen.

Pidän itse myös hieman vajaista housun lahkeista. Erityisesti kesäisin ballerinojen kanssa lyömätön yhdistelmä. Mutta valitettavasti kuvissa olevien housujen lahkeen leveys on mun makuun väärä (ja mun maulla ei loppuen lopuksi ole mitään väliä ;) ). Mulle tuli mieleen jo eletty 90-luku, jolloin ratkottiin lahkeensuut kuten kuvassa ja lisättiin kangaskaistale sivusaumoihin.

Acne (Ei varmistettu)

Sama assosiaatio täällä.
#farkkugate tosiaankin! Tuntuu kyllä ikävältä, ettei tykätty asusta! Mutta olen yrittänyt, ei siltikään.

Muuten kyllä olet tyylilyyli, eiku #tyylilyyli

Acne (Ei varmistettu)

Ja hei, toivottavasti et pahoita mieltä kaikista kommenteista! Aika leppoisasti olet vastaillut näihin kommentteihin, mutta ehkä raja voi tulla vastaan jossain vaiheessa.
Tsemppiä sinne Turun kupeeseen!

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Takki on ihana ja housut muistuttavat ainakin kuvan perusteella Acnen Pop mallia. Tuo lahkeenmittahan on kuuminta hottia!

Sidyr (Ei varmistettu)

Mä tykkään tästä sun asusta- juuri siksi, että siinä on jotain "yhteensopimatonta" ja rajoja rikkovaa. On niin virkistävää, että jotkut (todelliset tyyliniekat;) uskaltavat pukeutua massasta poikkeavasti ja hieman kapinoidakin yleisiä pukeutumisnormeja vastaan!

Kommentoi