Parasta mitä minulle on tapahtunut hetkeen

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: LG Electronics

 

Kuivaava pyykinpesukone!

Pidän todella paljon pyykinpesemisestä. Aiemmin parisuhteessa meillä oli selkeä työnjako. Mies pesi pyykit, minä ripusin ja viikkasin ne kaappiin. Nyt olen tässä pari vuotta harjoitellut yksineloa ja oppinut uudet työskentelytavat itseni kanssa. Muutama viikko oman talon neitinä olen entistä enemmän tykästynyt taloudenhoitoon, varsinkin pyykinpesuun ja siitä kiittäminen on uuden pesukoneeni LG:n TwinWash, josta en voisi olla onnellisempi. Alkuun se vaikutti monimutkaiselta vempeleeltä, en ole mikään tekniikan ihmelapsi.

Sittemmin sain perehdytyksen ja itseasiassa pesukone onkin todella helppo. En ole aiemmin omistanut kuivaavaa pesukonetta ja nyt en voisi olla ilman sitä toimintoa. En ole pahemmin edes käyttänyt pyykkitelinettä, pesukoneessa kun on erilaisia vaihtoehtoja kuivaamisellekin. Voin pestä monet vaatteeni niin, että ne kuivataan vaikka silityskuivaksi. Nostan ne pesukoneesta suoraan henkariin ja kuivuvat siten siliäksi ilman silittämistäkin. Lukuisat kauluapaitani pesen näin.

TwinWash-pyykinpesukone on yhdistelmä isosta ja pienemmästä MiniWash-pyykinpesukoneesta, jotka ovat täysin riippumattomia toisistaan ja niissä voi pestä samaan aikaan kahta eri koneellista pyykkiä. Toisessa isommassa koneessa voi siis pestä ja kuivata vaikka lakanoita, samalla kun MiniWash pesee hienopesuohjelmalla arkoja juhlavaatteita, alusvaatteita tai vaikka urheiluvaatteita.
 

Urheilen päivittäin ja aiemmin olen harmitellut, että treenivaatteita joutuu pesemään niin usein. Laitan heti lenkiltä tultuani treenikamppeet ja valitsen Steam Refresh -ohjelman raikastaa vaatteeni. Se poistaa pahan hajun ja silottaa rypyt, vain 20 minuutissa. Kotitaloudessa vuoroviikoin myös lasten treenivaatteet peseytyvät tällä tavoin. Jos pyykkiä on paljolti voin pestä samanaikaisesti molemmissa rummuissa pyykit. Meillä ei ole ollut vielä kertaakaan pyykkikori täynnä, sen verran hyvin hallussa on pyykinpesu tällä koneella.


 Poikani on allerginen vähän kaikelle ja hänen vaatteet pesen toisinaan TrueSteam-toiminnolla, joka hyödyntää höyryä. TrueSteam-teknologia poistaa 99,9% allergeeneista, kuten siitepölystä ja pölypunkeista, jonka vuoksi laite on täydellinen allergiaperheisiin. Ihan super!


 

Toisinaan pesen vaikkapa pyyhkeet 95 asteessa ja laitan kookoksen tuoksuista huuhteluainetta - koti tuoksuu ihan taivaalliselta. Muuten kone pesee vaatteet niin, etteivät ne tuoksu miltään. Kuivaava toiminto tekee lisäksi pyyhkeistä ja vuodevaatteista ihanan pehmeät. Olen tästä kuivaavasta toiminnosta niin innoissani, sillä en tosiaan ole ikinä ennen omistanut tälläistä konetta.

 

TwinWash Pesukoneessa on myös WiFi -toiminto, jonka avulla voit laittaa koneen päälle ajastuksen avulla ja se myös kertoo sinulle kännykkään milloin pyykit ovat valmiit. Tätä toimintoa en ole vielä tarvinnut, sillä kotini on sen verran kompakti, joten kuulen kun pesukone ilmoittaa milloin setti on valmis.
  Vaikka olenkin vähän leväperäinen toiminnoissani asuu minussa järjestelijä ja rakastan vuodevaatteiden ja pyyhkeiden täsmällistä järjestelyä. Saan suurta nautintoa vain katsomalla kauniisti viikattuja tai minun tapauksessa rullattuja liinavaatteita. Kaikkein parasta on puhtaat vuodevaatteet ja uni.

 

 

 

Kommentit

juliaalexa (Ei varmistettu)

Mistä ihmeestä saa kookoksen tuoksuista huuhteluainetta? T kookos-fani

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama täällä! Mä ostin ihan perus Prismasta... Softlan Ultra. :)

Anteeksi pilkunviilaus, mutta pölypunkkeja ei suomalaisista kodeista ole löytynyt enää vuosikymmeniin vaikka niistä edelleen kuulee puhuttavan:

https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/intendentti_paljastaa_polypunkit_ovat_historiaa

Bakteereiden ja virusten tappamiseen tuo höyry on ihan mieletön keksintö!

Kommentoi