Perjantai on aika paikallaan

Coco Sweet Dreams

kuva 2.JPG


 


It´s FRIDAY!


Tämä viikko on tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi, viikonlopun vapaita on odotettu!


Pitkästä aikaa (periaatteessa) viikonloppu, jolloin ei ole mitään ohjelmaa ja sunnuntain kirppiskuormakin on käyty jo läpi. Sunnuntaina minun ja isosiskoni kamppeet löydät Café Aulan Fashion-kirppis tapahtumasta klo 16. Viime vuotta muistellen, nopeet syövät hitaat. Mukana ovat myös muun muassa Muoti Mielessä Anne ja Pihkalan Maija - heiltä löytyy aina jotain styleä, tiedän.


Muuten meidän ohjelmassa on puutarhatöitä. Puutarhassa on nyt tohinat päällä, siellä tapahtuu pieniä muutoksia ja kohennuksia! Nurmikonleikkuutakin edessä - se tuoksu, siitä muistuu taas kesä.


Hellettä odotellessa, hyvää viikonloppua nuppuset!


/me and my girl, so ready for the weekend!

Kommentit

Elina Karoliina (Ei varmistettu)

Heippa! Kirppis kuulostaa kivalta. En ole ennen ollut paikalla, ja mietinkin, että miten ajoissa paikalle olisi hyvä tulla, ovatko ovet avoinna jo aijemmin? Minkä kokoisia vaatteita / kenkiä teidän pöydässä on myynnissä?
Kivaa viikonloppua!
Amanda

Coco
Coco Sweet Dreams

Klo 16 aika tasan kandee tulla, aloitetaan myynti siis heti silloin, ei aikaisemmin. Paikka on siis Aboa Vetus & Ars Nova museon Café Aulassa osoitteessa Itäinen Rantakatu 4-6 sunnuntaina 18.5. klo 16-19. 

Mun ja siskoni vaatteet ovat kokoa xs - m. Kenkiä minulla on ihan muutama, koossa 36-37. 

HelenaK

Perjantai on TODELLAKIN paikallaan. Hetken huilahdus arkisesta pyörityksestä, hehe. Teidän tuleva viikonloppu kuulostaa mukavalta, etenkin puutarhatyöt. Varmasti kiva päästä pihalle tönkimään talven jälkeen :) Oman pihaa kun ei ole niin voi yrittää päästää fiilikseen blogeja seuraamalla!

Coco
Coco Sweet Dreams

Todellakitodellaki, pihatyöt on niin ihania, varsinkin jos lapset leikkivät sulassa sovussa ja muutenkin rauha maassa. ;)

Mä olen aina ollut huumassa pihahommista...kukista ja kaikesta, myös silloinkin kun asuttiin keskustassa. Nää puutarhafiilistelyt on varmaan veressä.

Ellan (Ei varmistettu)

Ihanat housut sulla, just mukavan näköiset perjantaihin! Mistä olet ne ostanut? Kivaa vkonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen nähnyt housuja h&m:llä, näyttää samoilta..

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos jo vastauksesta, H&M stä tosiaan ovat. 

Ilopusero

Voi vitsit pitääkin tulla taas paikanpäälle. :) pitäis hommata jotain kivaa arkivaatetta mut en kaupoilta mitään löytäny. Heh. :D tosin eilen oli kyllä aika paljon ihmisiä liikkeellä kun joka paikkaan sai jonotella. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo jee tule moikkaa ja varpaita löytyy jotain kivaa! :)

kukkis (Ei varmistettu)

Mistä on nuo ihanat housut ja viltti?

Coco
Coco Sweet Dreams

Heissan, housut ovat tosiaan H&M:sta, viltti tuolla taustalla on merkiltään Klippan. Olen tilannut sen netistä, mutta siitä on jo aikaa, enkä muista mistä sen tilasin. Sohvalla oleva viltti jonka päällä me röhnötetään on Beach Housen. 

Mona
www.monasdailystyle.com

Hellou murmeli <3 Mulla olis blogissa palkintoa sulle :)

http://monasdailystyle.costume.fi/2014/05/19/palkinto-kysymyksiafaktoja-ja-11-ihanaa-blogia/

 

Pusss <3

Kommentoi