Perus/Basic stuff

Coco Sweet Dreams

Täällä sitä ollaan. Ruokapöydän äärellä, salaattikulho vierellä.

Tulin juuri lastenhuoneista, siellä ne nyt nukkuvat pehmoiset yöppärit päällänsä hiukset sykkyrällä. Me ollaan vietetty miehen kanssa suunnitteluiltaa ja mietitty mitä tehdään terassin vieressä olevalle alueelle... minulla olisi tuhansia ideoita!

Pyöräytin meille iltapalaksi kaalisalaatin, mutta unohdin joukosta suolapähkinät, no haitanneeko tuo. Pienet pyöreät kaalit olivat puoli-ilmaisia ja ne tekevät tosi hyvää mahalle. Joskus joku niin perinteinen ruoka-aines maistuu todella hyvälle ja jos joku on pikaruokaa niin tämä. Kuitupitoinen kaali täyttää mahan nopeasti, eikä se sisällä paljoakaan kaloreita. Kannattaa tsekata myös kaiffarini Suvin ohje kaalisalaatista, se löytyy kesäkuun Trendistä. Minun lautaselta löytyi kaalia, suolaa, oliiviöljyä, musta- ja rosépippuria. 

/Cabbages. The best you can get right now (and maybe 1. class of red wine).

Kommentit

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Arjenhetket ovat ne jotka muodostavat sen kokonaisuuden joka sitten on meidän "elämä"--lisää tälläisiä kiitos:) Itsekin fiilistelen kaikkia ihania tuoreita vihanneksia mitä on tällä hetkellä saatavilla. Kävin oman korin kanssa tänään torilla hakemassa liikaa kaikkea, mutta olen omaksi ilokseni huomannut, että kaikki tuntuu säilyvän paljon paremmin nyt verrattuna talveen... eikä hinnatkaan kirpaise niin mikäs siinä.

Kommentoi