Pihalla

Coco Sweet Dreams

 

Pari kukkaa siinä.

Olen siistinyt, kitkenyt, lapioinut ja uudistanut pihaamme, huhhuhheheh. Levitin Kekkilältä blogin kautta saamaani mustaa haketta ympäriinsä, olen jäänyt touhuun ihan totaalisen koukkuun, hake siistii pihan kertaheitolla ja eniten pidän tuosta mustasta väristä, sillä se sointuu taloomme. Muutamiin kohtiin olen levittänyt katemultaa, jonka tarkoitus on niin ikään siistiä. Olen myös uudistanut yhden kukkapenkin kokonaan, siitä on luvassa ennen/jälkeen kuvia myöhemmin. Ah, uudistaminen on ihanaa, vaikka selkä on ihan vääränä! Terassin vierustan olemme ajatelleet reunustaa kivimurskalla ja reunanauhalla, nyt tarvitsee vain päättää kivien sävy.

Eihän minun pitänyt tänä vuonna tehdä mitään suurta pihahommaa, mutta kuinkas kävikään. Loppusuoralla onneksi jo ollaan ja  kesä on vasta edessä.

-

Ihanaa viikonloppua ja lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille sekä heidän läheisilleen. Olen itsekin ihan fiiliksissä: koulut loppuu, jengi valmistuu, juhlii ja nauttii. Se on varma kesän merkki se. Skål!

/in my garden

 

Kommentoi