Pihalla

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Fiskars

Sellaiset aurinkoiset sunnuntaipäivät perheen kesken ovat kyllä kivoja. Roudasin kaikki huonekasvit ulos ja testasin blogiyhteistyön merkeissä uutta Fiskarsin Waterwheel kastelujärjestelmää. Kesä on ihanaa aikaa, kun ulkotiloista saa eksoottisen kaikkien sisäkasvienkin kanssa. Pärjäävät hyvi kesällä ulkona terassilla tai/ja parvekkeella.

Fiskarsin Waterwheel hankittiin alunperin uutta nurmikkoa varten talolle, mutta koska pihan tasoitustyöt ovat viivästyneet, en ole saanut vielä tilattua multaa saati istuttamaan uutta nurmikkoa. Ideat tulevasta etupihasta on kuitenkin jo täysin valmiina omassa päässäni, toteutusta vaille valmiina. Näistä lisää vielä tänä kesänä!

Piha on nyt siivottu kaikesta rakennusaikaisesta romusta. Jo rakentaneet ehkä tiedättekin, että pihamaa on rakentamisen aikaan melkoinen näky ja sehän ei sopinut minulle ollenkaan. En pidä yhtään keskeneräisyydestä missään asiassa ja vähän omankin jaksamisen kustannuksella ja aika monta mustelmaa rikkaampana sain vanhempieni ja isosiskon perheen avustuksella kaikki kuntoon.

Piha alkaa pikku hiljaa näyttämään siistiltä ja ilmavalta, täysin valmiina kaikkeen uuteen!

 

 

Kommentit

Hannus Hills (Ei varmistettu) https://hannushills.com/

Oi miten ihania kuvia!

Kommentoi