Pojan huoneen yksityiskohtia

Coco Sweet Dreams

Pari kuvaa mun höpönassun huoneesta, joka vielä eilen konttasi, joi tuttipullosta, ei osannut sanoa ärrää ja leikki tukkiautolla. Ja tänään osaa jo vähän lukea, menee ensi vuonna kouluun, keskustelee ihan järkeviä ja auttaa pikkusiskoaan. En kestä, miten tä aika menee yhdessä yössä!?!

Pojun huoneessa näyttää nyt tältä. Ollaan hommaamassa huoneeseen verhoja ja mattoa, jotain tekstiiliä tarvitaan. Alustavasti ajattelin pojulle Hay:n Dot -mattoa, sopii lastenhuoneeseen kivasti?

Se aiemmin nähty sarvikuonon pää kiinnitetään seinään pian, juuri nyt se on telakalla pienen tapaturman vuoksi, jossa häneltä lähti kuono. Sarvikuonon tekemisestä kirjoittelin täällä

Ihanaa viikkoa!!!

Kommentit

MarjukkaN (Ei varmistettu)

Hei,
tosi kivalta näyttää. Meidän tytöillä on myös Stringin työpisteet ja hyvin ovat toimineet nyt jo koulukäytössä. Tuollaista kiinnitettävää valaisinta vain kaipailisin, jotta saisi nykyisen valaisimen pois työpöydältä viemästä tilaa. Kerrotko mistä olet löytänyt sen. Hayn Dot matto on muuten niin ihana, olen sitä itsekin monesti miettinyt.

Coco
Coco Sweet Dreams

Valaisin on Ikeasta, todella edullinen ja muutenkin ihan ok. Kaipaan ehkä jotain vähän "coolimpaa", mutta toisaalta toi ajaa asiansa oikein hyvin.

MarjukkaN (Ei varmistettu)

Täytyypä katsastaa Ikea. Hyvännäköisiä hyllyyn kiinnitettäviä valaisimia on aika harvassa, harmi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen vähän tsiikaillut Tolomeon Micro Pinzaa... Niitä löytyy melkein jokaisessa sateenkaaren värissä... Joku oranssi vois olla aika cool.

mia_ (Ei varmistettu)

hei! Tosi hyvälle näyttää pojun huone :)
Ihastuin tuohon Zuny-kirjatukeen (?). Minkä kokoinen tuo teillä on? Meinasin kummitytölle joululahjaksi tilata, mutta koko mietityttää.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksii! :) Hippo-Zuny on kooltaan medium. Zunyt on kyllä tosi kivoja, niitä voi käyttää just vaikka kirjatukena, painona, ovistopperina jne... Hyvä lahja!

Kommentoi