Pop Å tulee taas

Coco Sweet Dreams

 

 

 

Me käytiin Suvin kanssa jo ennakkoon tutustumassa ensi viikolla aukeavaan Pop Å myymälään ja napattiin kuvia tästä hurjan kauniista valoisasta yksiöstä.

Pop Å on uudenlainen sisustusmyymälä, josta löytää lähinnä turkulaisten suunnittelijoiden tuotteita, valikoimaa maustaa muutamat ulkomaiset tuotteet, kuten Nicolas Vahé ja House Doctor. Minusta on mahtavaa nähdä, kuinka eri tuotteet sulautuvat oikeaan kotiin. Kauppa sijaitsee tällä kertaa hyvin keskeisellä paikalla Turun keskustaa, siinä Yliopistonkadulla vanhaa Anttilaa vastapäätä. Todella helppo löytää, jopa minun!

Eniten ehkä ihastuin konjakinväriseen "Lion" daybediin, joka on BEdesignin prototyyppi. Saanan ja Ollin raikkaat tyynyt innostavat aina, erityisesti nyt kesän kynnyksellä - ihanan eteerisiä! Mayn valikoimissa on yksinkertaisen nättejä koreja, näkisin näitä keittiössä. House Doctorilla on hirmu kiva ja kohtuullisen hintainen marmorinen leikkuulauta, siitäkin haaveilen.

Ensi viikolla Turussa juhlitaan Turku Design Festival -nimistä tapahtumaa ja sen kunniaksi kävelykadulle pystytetään Pop Å kahvilalounge yhteistyössä Gaggui-kaffelan kera, kuulostaa aika hyvältä! Suosittelen vierailemaan. <3 Turku Design Festivalin virallista ohjelmaa pääset kurkistamaan tästä.

"Avajaisia vietetään tiistaina 5. toukokuuta klo 11–18. Pop Å on avoinna 5.–30.5. osoitteessa Yliopistonkatu 24 B 38, 5. krs. Aukioloajat: ti–pe klo 11–18, la klo 11–16 ja su klo 12–16. Äitienpäivänä, helatorstaina ja helluntaina suljettu. "

/Place to go in Turku: Pop Å, Yliopistonkatu 24 B 38. Opening 5.5!

Kommentit

Janica/Sea That Sparkles (Ei varmistettu) http://www.seathatsparkles.com/

Ihanalta näyttää! Erityisesti tuo taulu ja leikkuulauta ihastuttavat. Turkuun pitääkin taas päästä kesällä, tehdä joku kiva retki. :)

Hauskaa vappua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Turku on ihan paras kesäkohde, suosittelen suuresti. Turkuun on tullut niin kivoja ja yksilöllisiä ravintoloita/istuskelupaikkoja ja jokiranta itsessään on jo valloittava. <3

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Pakko päästä käymään mitä pikimmiten! Nuo Mayn korit ovat upeita, mutta koko sisustus näyttää aivan ihanalta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Suosittelen lämpimästi! Mäkin diggasin paljon koreista, kaikenlaiset säilytyshommelit kolahtaa. :)

Kommentoi