Puutarhajuhlat

Coco Sweet Dreams

 

Juteltiin just mieheni kanssa, että puutarhajuhlista tulee meidän jokavuotinen perinne, oli niin kivaa. Kaikki se siivoilu, järkkäily ja kokkailu oli kaiken sen arvoista. Tämän jälkeen olenkin jo aika valmis ottamaan syksyn vastaan.

 

 

Vieraita varten me saatiin Designvuokraamosta lainaksi tuoleja, valokuutioita sekä valaistuja ruukkuja, jotka täytettiin jäillä ja juomilla. Meidän upouusi terassi näytti ihan täydelliseltä tällä kokoonpanolla. Lainakalusteista oli paljon apua, kun mitään varsinaisia terassikalusteita meillä ei vielä ole. Vuokraus on ihan paras idis.

Siskoni avusti minua vähän tarjoilujen kanssa, hänen masussa on pitkään odotettu vauva, joka syntyy ihan pian. Ei malteta odottaa.

 

 

Tarjolla oli kylmiä ruokia, kuten kanavartaita, feta-pinaattipiirakkaa, lohisalaattia, patonkia ja niin edelleen.

 

Juomapöytä oli erikseen ja se oli sijoitettu takkahuoneeseen. Liitutaulumaalilla maalattu pöytä toimi taas loistavasti.

 

Bloggers inda house. Mona kurvasi tänne maalle kyydissään Adalmina ja Char, jotka saapuivat Helsingistä saakka meidän juhliin. Niin eloisaa ja nauravaista sakkia:

 

:)

 

Ilta jatkui pitkälle yöhön ja sattumalta saimme vielä nauttia vielä ilotulituksesta - ihan paras päätös juhlille.

 

 

Suuri kiitos vielä Designvuokraamon Annalle ja Tuomakselle kalusteiden lainaamisesta. Suosittelen suurella sydämellä niin suuriin tilaisuuksiin, kuin pieniin tunnelmallisiin puutarhajuhliin.

 

ps. Aamuvirkkuna napsin kuvia meidän kodista ja etsin vähän uusia laajempia (!) kuvauskulmia, palataan niihin pian!

 

Kommentit

tiinapetriikka

Aivan ihania kuvia!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Oli niin kivaa kuvata kun saatiin vähän uusia kalusteita iltaa varten. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Näyttää niin ihanan freessiltä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Meille osui ihan täydellinen sää, vaikka aamu oli sateisen harmaa, niin iltapäivällä paistoi aurinko siniseltä taivaalta ihan auringonlaskuun saakka. <3 Vähän kyllä jänskäs miten meidän juhlien käy.

Elinaelina (Ei varmistettu)

Tervehdys Coco! En tiedä oletko asiasta tietoinen, mutta valkoiset tuolit eivät ole Verner Pantonit, vaan niiden kopiot. Esim seuraavassa linkissä samannäköisiä kopioita: http://coco-interiors.co.uk/verner-panton-s-chair . Aidoissa tuoleissa ei ole takana alla mitään "rakennetta", kuten noissa kopioissa. Meillä on Pantonit ruokapöydän tuoleina ja ostaessamme törmäsimme netissä useisiin kopioihin, lopulta ostimme tuolit Artekista, koska halusimme nimenomaan aidot.

Bloggari päättää tietenkin itse, kenen kanssa yhteistyötä tekee. Suhtautuisin kuitenkin kriittisesti yritykseen, joka tienaa vuokraamalla designkopioita. Vielä pahempaa jos yritys tekee sen niin, ettei asiakas tiedä vuoraavansa kopiota.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielestä tässä tapauksessa ja konseptissa kopiotuolit eivät ole niin pahat, sillä ne on kuitenkin vuokrattavissa ja todella kovassa kulutuksessa erilaisissa tilausuuksissa. Näin minä sen ajattelen. Tuolta vuokraamolta löytyy myös ihan aitoja ja alkuperäisiä tuotteita, valikoima on laaja. :)

Tuutikki maalta (Ei varmistettu)

Tosi hyvä kommentti Elinaelinalta! Ehdottomasti samaa mieltä, ja itse hankkiessani Barcelona-tuolia oli kaikki paikat pullollaan kopioita.

Tuutikki maalta (Ei varmistettu)

Nämä olikin melko edullisia tuoleja ihan originaaleina näköjään ja replikat noin reilut 100 € halvempia. Esim. alkuperäinen Barcelona-tuoli maksoi rahin kanssa reilut 11 000 €.

loistoluoto (Ei varmistettu) http://loistoluoto.com/

Heippa!
Ihanaa puutarhajuhlintaa, ja hieno terde! :)

Piti tulla kommentoimaan, että kiva, kun esittelit kalustevuokrausjuttua! Aina ei tarvitse kaikkea hankkia itselle omaksi, vaan vuokraus ja lainaus on paljon fiksumpi&amp;ekologisempi vaihtoehto, mikäli tavaroita tarvitsee vaikkapa vain vähäksi aikaa. Niin monesti blogeissa esitellään vain uusia ostoksia, että tämä on hyvää vastapainoa! Täällä kulutuskeskeisessä kulttuurissa on hyvä, jos näin iso blogi esittelee vähän erilaisiakin vaihtoehtoja! Myös laukkuvuokrausjuttusi ovat olleet mielenkiintoisia! Tack tack! :)
L

Less Is More (Ei varmistettu) http://www.welovehomes.fi

Suuren suuret kiitokset Coco vielä tätäkin kautta upeista puutarhajuhlista, herkullisista tarjoiluista ja mitä parhaimmasta seurasta! :) p.s. tosi kauniita ja tunnelmallisia kuvia! -T &amp; A

Kommentoi