Rantaelämää

Coco Sweet Dreams

 

 

Rantaelämä = parasta.

 

Jos jotain olen päättänyt, niin sen, että tänä kesänä meinaan hengailla paljon rannalla. Pienenä ja pippurisena lasken mökkiveneen vesille ja ajelen pienille saarille, kuin lomallamme Ao Nangissa konsanaan.

Ajattelin myös ajella piknik-kori takaluukussa pienellä FiFilläni pitkin saaristoteitä ja pysähtyä kauniisiin paikkoihin. Rantabileet olisi kiva järjestää. Haluan viettää iltaa lasten kanssa rannalla, sytyttää nuotion ja fiilistellä kesäiltoja mahdollisimman usein. Voisin olla koko kesän ulkoilmoissa. Minulla on sellainen fiilis, että tästä kesästä tulee hyvä ja lämmin! 

Auringonlaskukuvat on jo niin nähty! Nyt napostelee TimeLaps videot, ne ovat vaikuttavia ja koukuttavaa katseltavaa. Meinaan tulevina kuukausina perehtyä hommaan toden teolla.

Mitäs tässä muuta, ilman muuta. Kivaa viikonjatkoa!

 

Kommentit

Eveliina25 (Ei varmistettu)

Poikaystäväni on kuvaillut jo pitkään tosi ihania timelaps-videoita, suosittelen ehdottomasti :) omaa lomaa suunnitellessa, kesäkuussa kutsuu toivon mukaan indonesia! Tuolla ao nangissa olen myös käynyt, kiipesittekö muuten tiikeriluolan temppelille? Oli kyllä reissun kohokohtia.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa! Mä vasta opettelen... olisi ihanaa saada kuvattua myös tähtitaivasta, kirkkaita öitä odotellessa.

Meidän piti kiivetä temppelille, mutta erehdyttiin pahemman kerran paikasta... ja löysimme itsemme kirjaimellisesti viidakosta. :D Ensi kerralla tiikeriluolaan!

Reissaaminen on ihanaa, mukavaa ja turvallista indonesianreissua, tai minne ikinä sitten menettekin. <3

Eveliina25 (Ei varmistettu)

Kiitos Coco &lt;3

Eveliina25 (Ei varmistettu)

Kiitos Coco &lt;3

Teljänneito Jessica (Ei varmistettu) http://www.teljanneito.com

Aivain mielettömiä kuvia, rantaelämä on kyllä vaan niin ihanaa! &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Jessica, olen samaa mieltä! Halauksia sinne Helsingin suuntaan. <3

Jilli/Big Mama's Home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Todella ihania kuvia. Ja kesäsuunnitelmasi kuulostavat aivan ihanilta. Itsellä on tarkoitus myös viettää aikaa rannalla mahdollisimman paljon ja ottaa vauva mukaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Toivotaan aurinkoista kesää <3

Kommentoi