Rantaelämää

Coco Sweet Dreams

Pidin todella paljon Monacosta. Se oli ihanan kompakti, mutta sisälsi niin paljon kaikkea kaunista. Nizzan ja Monacon välimaastosta löytyi myös monta suloista rantaa, joissa voisi hengata loputtomiin. 

Paloma Beach oli tietysti yksi suosikeistani, sillä nimellä tunnetaan myös suloinen siskontyttöni.

Suuret pyöreät kivet eivät haitanneet yhtään, niiden päällä oli oikeastaan erittäin mukava oleskella. Rantoja yhdisti näyttävät vuoret, jotka tekivät laguuninmuotoisista rannoista tunnelmallisia.

Sitruunajäätelöä.

Paloma Beachin ranta oli aivan täynnä näitä suuria rantaleluja, kadehdin hetkisen tätä jengiä nauttimasta olostaan, minä kun olin tekemässä jo kotiinlähtöä.

Rento rantaloma parhaimmillaan. Sataprosenttinen suositus Ranskan Rivieralle!

Kommentit

M.
Avec Mari

Kauniita kuvia!

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi miten kauniita kuvia. <3 Tykästyin erityisesti noihin simpukkarantaleluihin ja Paloma nimeen, ihana!

Oi! (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Tykkään kyllä blogistasi. Olen seurannut sitä pitkään. Hieman se on viime aikoina syystä tai toisesta mennyt suuntaan, joka ei ole ihan makuuni (paljas pinta), mutta pääasia, että itse pidät siitä mitä teet :)

IMS (Ei varmistettu)

Muistan vieläkin kuinka kerran työmatkalla mentiin jollekin beach clubille syömään ja siellä oli istunut iltaa ilmeisen pitkää todella tyylikäs ja varakkaan näköinen mies. Noh, ulkokuori taisi pettää kun huomasin maksun kanssa olevan jotain ongelmaa, kun luottokortilta ei löytynytkään katetta ja käteinenkään ei riittänyt. Mutta ulkoisesti oli varakkaan oloinen tyyppi. Ehkä se ei löytynytkään itselleen sugar mamaa sinä päivänä :-)

Kommentoi