Remonttimuistelot ♡

Coco Sweet Dreams

Aika todellakin kultaa muistot ja sitä remonttistressiä ei muista enää yhtään. Fiilis on vaan hyvin onnellinen, kun katselen näitä remontin aikaisia kuvia kodistamme. Se odottaminen oli oikeastaan tosi kivaa ja inspiroivaa. Silloin remonttiaikana en todellakaan halunnut laittaa tälläisiä "sekamelskakuvia" blogiini, mutta nyt ne näyttävät kiinnostavilta ja ehkä tekin hahmotatte vähän paremmin tilaa.


Tykkään tosi paljon tästä keskeneräisestä sauna/kylppärikuvasta. Puunväri ja mattapintainen laatta yhdistyy kauniisti toisiinsa.


remppa1.JPG


Meidän koti ei ole vielä pitkään aikaan valmis. Jatkuvaa työnsarkaa riittää arkisissa asioissa ja muutamia juttuja meidän täytyy vielä odottaa, kuten suuren terassin rakentamista. Sille olen tietysti jo perustanut oman kansion Pinterestiin ja uusimpana idiksenä minulla on mikäs muukaan kuin uima-allas. Sellainen kunnon laatoitettu klassinen uima-allas - tämä taitaa kuitenkin jäädä vain haaveilun asteelle ja porskutellaan varmaan jatkossakin tässä altaassa. 


remppa4.JPG


Meidän olohuone vuoden 2013 alusta. Se ui remonttipölyssä.


remppa2.JPG


Ja toiseen suuntaan kuvattuna. Tässä kuvassa ollaan jo tosi pitkällä ja aika pian päästiinkin muuttamaan.


remppa3.JPG


Jos me nyt ryhdyttäisiin remontoimaan toista kotia olisi kaikki 100 kertaa helpompaa, eka iso remppa lienee se tuskallisin. Onneksi mitään pahoja yllätyksiä ei tullut vastaan. Vanhasta talosta tietysti pieniä vikoja löytyy, mutta niiden kanssa pitää vaan oppia elämään. Sanoisin, että meidän kodissa on luonnetta.


Vielä kun saisin sen vastaremontoidun kodin tuoksun takaisin kotiini - se on jotain niin ihanaa. Se on sellainen uuden alun tuoksu. Ihana.


/ Our huge project 2012-2013. After numerous setbacks and delays, we finally moved here last spring 2013.  


 

Kommentit

JohannaAn (Ei varmistettu) http://instagram.com/johannajiii

Remonttikuvatkin on kivoja! Tykkään tosi paljon teidän talosta, todella paljon samoja juttuja ja henkeä kuin meidän 2009 rakennetussa talossa. Hassuimpana juttuna teillä on sisällä tukipuina niitä pystylautaa ja meillä on vastaavaa vähän isompana ulkona. Nyt huomasin, että teillä taitaa olla myös samat pyöreät lamput katossa kuin meillä, enkä ole niitä kovin monessa kodissa nähnyt.

Coco
Coco Sweet Dreams

Itse tykkään kans tosi paljon remonttikuvista! Olispa ihanaa nähdä teidän kodista kuvia. <3

Kiva kuulla. Pyöreillä led-kattovaloilla hain vähän sitä samaa henkeä mitä tuon aikakauden (70-luku) kodeissa oli aikoinaan... mietin pitkään neliönmuotoisia ja pyöreitä vaihtoehtoja, päädyttiin sitten pyöreisiin. Sellaisia pieniä halogeeneja en halunnut missään tapauksessa.

Rimotusta laitettiin tosiaan niihin kohtiin joissa on jotain kantavaa rakennetta. Tuon nykyisen rimotuksen kohdilla meni aikasemmin osa keittiötä/saareketta.

 

Nellanelli (Ei varmistettu)

Kaunis koti! Kuinka paljon talossa on neliöitä ja kuinka monta makuuhuonetta teillä on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa ja kiitos!

Meillä on muistini mukaan about 140 m2 asuinalaa tässä kodissa. Eli ei mikään hurjan iso, mut riittävä meille. :) makkareita on kolme.

Elina/Beauty is my treasure (Ei varmistettu) http://beautyismytreasure.blogspot.fi

Kiitos näistä kuvista. Alkaa tulla taas joka keväinen muutto/uudistus/sisustus-kaipuu :) Tykkään kovasti talon arkkitehtuurista ja muotokielestä. 60- ja 70- luvun arkkitehtuuri jotenkin kiehtoo. Rakastan sun sisustusvalintoja. Kaunista ja silmää miellyttävää.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, samma här. 60-70- luvulla tehtiin ihanan yksinkertaisia taloja isoine ikkunoineen. 

Kiitos, olet ihana!

Omenainen

Ihmeen nopeasti nuo unohtuu. Meilläkin kahden rempan kokemuksella nyt harkitsee todella tarkkaan, josko koskaan enää muuttaa\ haluaa rempata mitään. Ja kuitenkin sitä on täynnä ideoita kuvitteellisia tiloja varten.. Varmaan jos nämä kaksi voisi jotenkin yhdistää (halu tehdä ja suunnitella uutta) ja normaali järki, olisi hienoa. Vaan hullun hommaahan se oikeasti on, kaiken sen lian ja pölyn keskellä :D

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin unohtuu ja vähän taas tekis mieli suunnitella remonttia. Täytyy patistaa mun vanhempia remppaamaan jotain, niin saan taas vähän funtsittavaa.

Omenainen

Niin just! Hyvä idea :))

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi

Heippa ihana. Täällä on samanmoiset ajatukset remppailusta just nu. Stressi ja harmaat hiukset on unohtuneet rempattoman puolivuotisen aikana ja nyt mietitään innolla jo uuden proggiksen aloittamista. Onneksi alakerrassa riittää vielä työsarkaa.. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihanaa, kun teillä projektit jatkuu. Meillä vaan sellaisia tylsiä projekteja..

Mun täytyykin laittaa sulle viestiä siitä tapaamisesta.... :)

Nähhään!

HelenaK

70-luku on just ihana! Maasta kattoon olevine ikkunoineen. Mekin käytiin asuntoa etsittäessä katsomassa yhtä 70-luvun rivaria, jossa oli vähän samaa henkeä kun teidän kodissa. Tykkäsin tosi paljon. Mutta 60-lukulaiseen kerrostaloon päädyttiin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kerrostalo on paljon huolettomampi... rivareissa ja omakotitaloissa riittää ihan kauheesti työnsarkaa ulkokuoren, pihan yms kanssa. Meillä on mm.  tasakatto ja sitä pitää sataisin väliajoin käydä tsekkaamassa, huoltaa, harjata, putsata yms.

Unea (Ei varmistettu)

Hei!
Kuinka olette täyttäneet noinkin suuren kahluualtaan? Letkulla kylmää vettä, joka sitten lämpenee auringossa? Oletteko vaihtaneet veden joka käytön jälkeen? Mies haaveilee sellaisesta syvästä altaasta, jossa pääsisi uimaan aikuinenkin, mutta mua veden- ja energiankulutus hirvittää.

Kommentoi