Remonttimuistelot ♡

Aika todellakin kultaa muistot ja sitä remonttistressiä ei muista enää yhtään. Fiilis on vaan hyvin onnellinen, kun katselen näitä remontin aikaisia kuvia kodistamme. Se odottaminen oli oikeastaan tosi kivaa ja inspiroivaa. Silloin remonttiaikana en todellakaan halunnut laittaa tälläisiä ”sekamelskakuvia” blogiini, mutta nyt ne näyttävät kiinnostavilta ja ehkä tekin hahmotatte vähän paremmin tilaa.

Tykkään tosi paljon tästä keskeneräisestä sauna/kylppärikuvasta. Puunväri ja mattapintainen laatta yhdistyy kauniisti toisiinsa.

remppa1.JPG

Meidän koti ei ole vielä pitkään aikaan valmis. Jatkuvaa työnsarkaa riittää arkisissa asioissa ja muutamia juttuja meidän täytyy vielä odottaa, kuten suuren terassin rakentamista. Sille olen tietysti jo perustanut oman kansion Pinterestiin ja uusimpana idiksenä minulla on mikäs muukaan kuin uima-allas. Sellainen kunnon laatoitettu klassinen uima-allas – tämä taitaa kuitenkin jäädä vain haaveilun asteelle ja porskutellaan varmaan jatkossakin tässä altaassa. 

remppa4.JPG

Meidän olohuone vuoden 2013 alusta. Se ui remonttipölyssä.

remppa2.JPG

Ja toiseen suuntaan kuvattuna. Tässä kuvassa ollaan jo tosi pitkällä ja aika pian päästiinkin muuttamaan.

remppa3.JPG

Jos me nyt ryhdyttäisiin remontoimaan toista kotia olisi kaikki 100 kertaa helpompaa, eka iso remppa lienee se tuskallisin. Onneksi mitään pahoja yllätyksiä ei tullut vastaan. Vanhasta talosta tietysti pieniä vikoja löytyy, mutta niiden kanssa pitää vaan oppia elämään. Sanoisin, että meidän kodissa on luonnetta.

Vielä kun saisin sen vastaremontoidun kodin tuoksun takaisin kotiini – se on jotain niin ihanaa. Se on sellainen uuden alun tuoksu. Ihana.

/ Our huge project 2012-2013. After numerous setbacks and delays, we finally moved here last spring 2013.  

 

Kommentit (14)
  1. Hei!
    Kuinka olette täyttäneet noinkin suuren kahluualtaan? Letkulla kylmää vettä, joka sitten lämpenee auringossa? Oletteko vaihtaneet veden joka käytön jälkeen? Mies haaveilee sellaisesta syvästä altaasta, jossa pääsisi uimaan aikuinenkin, mutta mua veden- ja energiankulutus hirvittää.

  2. 70-luku on just ihana! Maasta kattoon olevine ikkunoineen. Mekin käytiin asuntoa etsittäessä katsomassa yhtä 70-luvun rivaria, jossa oli vähän samaa henkeä kun teidän kodissa. Tykkäsin tosi paljon. Mutta 60-lukulaiseen kerrostaloon päädyttiin 🙂

    1. Kerrostalo on paljon huolettomampi… rivareissa ja omakotitaloissa riittää ihan kauheesti työnsarkaa ulkokuoren, pihan yms kanssa. Meillä on mm.  tasakatto ja sitä pitää sataisin väliajoin käydä tsekkaamassa, huoltaa, harjata, putsata yms.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *