The remppa

Coco Sweet Dreams

Jeesus kristus näitä remppakuvia. Laitoin nyt vain pari koska ei ole vielä mitään kivaa nähtävää. Yläkuvassa näkyy vähän meidän avotakkaa. ♥ Lattioihin edelleen asennetaan lattialämmitystä ja jotain sähkötöitä tehdään. Itse emme ole oikein voineet tehdä mitään muuta kuin siivota. Tyhjennän remppapoikien tuhkakupin, kerään nauloja ja yritän hahmotella mitä mihinkin tulisi. Suunnittelu on kaiken a ja o.

Huh, tuntuu niin  hitaalta prokkikselta, mutta sitten kun uutta materiaalia alkaa tulemaan niin alkaa tapahtumaan.

Onnen odotus on onni itse.

Reipasta viikkoa!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Kaunis takka uudessa kodissanne, takan vierusta tosin kaipaa jotakin muuta kuin kelatolkulla sähköjohtoa, mutta kaikki ajallaan :)

JHL (Ei varmistettu)

Mun mielestä tuollainen ala-arvoinen kiroaminen ei sovi kauniin klassisen Ladyn blogiin pätkääkään. Pisteet laski roimasti ja tuli oikein inhottava fiilis kun luin tämän postauksen. En olisi uskonut että se olisi mahdollista, kun sinulla on aina kauniit kuvat, kaunis kieli ja olet niin hillitty. Rahvaanomaista ja rumaa. Petyin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedätkö, mulle tuli ihan sama olo kuin edellisellä kommentoijalla. Siis aivan hätkähdin kun luin ekat sanat. Jotenkin mun mielestä noi kaks sanaa on pahemmat kuin ns. normikirosanat. Hrrr.

Tuulee tuulee

Vastapainoksi kahdelle edelliselle todettakoon, että en ois kyllä kiinnittänyt kielenkäyttöön pätkääkään huomiota jos en ois noita kommentteja lukenut. Mut en kyl ookaan hillitty ja klassinen lady, hahaha.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi hitsi, olen tosi pahoillani jos pahoitin jonkun mielen. Kirjoitin vain niin spontaanisti juttua. Kaikkia ei voi mitenkään miellyttää, en pidä noita ekoja sanoja edes kirosanoina, olisin voinut kirjoittaa vaikka  Jestas...

Mahdoton Nainen

Öö missä sitä kiroilua esiintyi?

Kommentoi