Riviéra Maison -talo

Coco Sweet Dreams

Eilen vierailin Loviisan Aitassa (sisustusliike ajomatkan päässä Turusta) ja myymälää oli laajennettu onnistuneesti niin että pihalla sijaitsevaan vanhaan kuivuriin oli remontoitu uudet tilat (200m2) vain Riviéra Maisonin tuotteille. Itse olen vähän modernimman sisustuksen perään mutta moni ystäväiseni tykkää RM:sta joten suosittelen lämpimästi vierailemaan tuolla. Löysin sieltä kyllä tosi kauniita lyhtyjä, jollaisia voisin mielelläni kotiuttaa. Tuolla on kuulema myynnissä lähes kaikki Maisonin tuotteet. Upea paikka vierailla samalla jos lomailee Turussa.

Noi kauniit viinit eivät olleet myynnissä. Olin jo ostamassa. :)

Alkuperäisestä myymälästä bongasin muuten Voluspan muutaman tuotteen, pidän kyseisistä purnukoista paljon tuoksuineen päivineen.

Aih, et. Ihana miljöö keskellä maaseutua, mutta lähellä Turkua.

Kommentit

JJ.elämääpunavuoressa (Ei varmistettu)

Loviisan aitta on kyllä ihana vierailukohde! Tosin itsekkään en aivan noin romanttisesta tyylistä pidä yleisellä tasolla, mutta esim. juuri Riviera Maisonilta voi poimia tosi kivojakin juttuja (lasi ja metalliesineet). Kiva vinkki tuo Voluspa, haluaisin kylppäriini jonkun hienon lasipurkissa olevan kynttilän. Kenties tuollainen tulee joskus jossain vastaan!

Pipsa1 (Ei varmistettu)

Se on jännä juttu, että ilman niitä iänikuisia tekstejä ja tekoranskaa, ne esineet olisivat ihan ok. Mä en voi sietää, että joka purkissa lukee jotain hassua, huonekaluja myöten. Näin aikoja sitten yhden kotiesittelyn jossakin sisustuslehdessä, jossa talon rouva oli tekstittänyt koko huushollin..siis ihan joka paikassa luki jotain, cookies, bread, cs'd, jewelry, table, shoes, candles, forks, plates jne.jne. Ihan mielipuolista, mutta jos joku tykkää, ei voi mitään. Samaan muotiin mennyt myös HMhome, ainoastaan ne pellavalakanat voisi olla jees... No, mutta tämä nyt oli vain mun pieni mielipide. Kaunista kesää!!

Tasaraita

Hei muistanko oikein että haaveilit joskus Kelim- matosta? Ajattelin tulla vinkkaamaan jos et jo ole huomannut että Carpetvistassa on nyt muuttomyynti ja paljon ihania Kelim-mattoja superhyvillä alennuksilla. Pakko oli tilata olohuoneeseen uusi matto. Tuo mielestäni mukavaa twistiä muuten moderniin ja vaaleaan kotiin.

Tässä vielä linkkki: www.carpetvista.fi

Gloria (Ei varmistettu)

Ah, Pipsa1, aamen! Olen niin samaa mieltä ja todellakin tekoranskaa! Olen muuten nähnyt tuon saman tekstitetyn kodin, huh huh. En ymmärrä miten joku mies pystyy/suostuu asumaan sellaisessa kodissa? Lukeekohan vessanpytyssäkin Toilette? Vitsi vitsi, kauniitahan tuotteet ovat, vaikkeivät omaan makuuni, mutta ilman tekstiä.
Ystävät kerran kysyivät Helsingin myymälässä yhtä sohvaa ilman tekstiä, ja se oli mahdollista, mutta todella kallista

Coco
Coco Sweet Dreams

JJ, jooh, juurikin ne metalliesineet sun muut ovat ihania! :)

pipsa, heh joo jos olisi koko talo täynnä tekstejä ois se aika huvittavaa. Olen kanssasi aikalailla samaa mieltä. :)

tinttinen, jooh, sellainen matto tosiaan toisi lämpöä moderniin kotiin. Kiitos linkistä, en tiennytkään tuollaisesta nettikaupasta, eikä yhtään pahoja hintoja. En saisi tilata nyt mitään ennen kuin remontti valmistuu... :)

Gloria, samaa mieltä olen myös, liika on liikaa. Voisin kuvitella mökilleni RM tuotteita enemmänkin, mutta mieluiten ilman niitä carpe diem tekstejä. Kotiin voisin kuvitella jykeviä lyhtyjä, tyynyjä, seinäkoukkuja jne...

Tuo liike on kyllä upea! Tavallaan onneksi sieltä tulee käytyä harvoin, sillä tulisi ostettua ihan liikaa ja myös vähän "turhaakin". Itsekkin voisin kuvitella mökille noita esineitä tuolta, mutta etenkin heidän lasiset esineet miellyttää kovasti, sekä tekstiilit:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!

Oletko vieraillut Naantalissa sijaitsevassa Living Deuville sisustuskaupassa? Myöskin vierailun arvoinen kohde, suosittelen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa,

Ihana liike!
Totta, kaiken tekstitys on kyllä ajoittain liikaa, mutta onneksi RM tuntuu valmistavan aika paljon tekstittömiä tuotteita nykyään...

Käymme usein Hollannissa ja vierailemme usein Rivieran liikkeissä siellä. Arvelen, että Suomessa RM nähdään edelleen maalaisromanttisena hömpötyksenä, vaikka koko malliston nähdessään tajuaa miten paljon Rivieran mallisto sisältää myös simppeleitä lasi- ja metallituotteita.

Tilasin juuri RM sohvan Loviisan Aitasta ilman tekstejä, eikä maksanut yhtään sen enempää kuin teksteilläkään... Toimitusaika vaan taisi olla vähän pidempi kuin normaalisti.

chloe

Kommentoi