Ruokapöydän tuolit

Coco Sweet Dreams

Napsin vähän kuvasia kotoa, kun oli kaunis valo ja uutukaiset tuolini siinä. Olen miettinyt useamman kuukauden meille sopivia tuoleja, olin jo aikeissa tilata Hay:n nämä valkoisina, mutta ymmärsin yksi ilta, että ne olisivat suureen pöytään ja kapeaan tilaan ihan liian kookkaat. Jotain kevyttä tarvitaan ja niinpä päädyin Hay:n Hee tuoleihin. Sopii meidän taloon ja tilaan täydellisesti.

Tuoleissa on tosi hyvä istua, toki tarvitsevat jotain pehmikettä. Ajattelin tehdä/teettää yksikertaiset ja ohuet - ehkä nahkaiset konjakinväriset? istuintyynyt. Jotain samanlaista mallia mitä Mattolaiturilla.

/about Hay Hee...

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Tämä ei nyt liity postauksen aiheeseen, mutta onkohan multa mennyt ihan kokonaan ohi sen kahvikone arvonta juttunen? Tai siis oletko jo suorittanut arvonnan ja julkaissut voittajankin? :) Ja anteeksi, jos tosissaan jo olet tämän tehnyt.. tuli vaan mieleen kysäistä kun näin unta espressokeittimestä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en tehnyt erillistä postausta voittajasta, vaan laitoin suoraan voittajalle sähköpostia, kun se oli valmiina siinä viestissä. :)

Jeba
Tuuliajolla

Aaah, okei. Kiitos vastauksesta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää pyykinkuivaustelineeltä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla taas tuli kuivauskaappi (tiskipöydän yläpuolella) mieleen, mutta jos näkisi kokonaisuuden hieman kauempaa kuvattuna, niin tod.näk. ei.

ES (Ei varmistettu)

Mullakin! hih

Coco
Coco Sweet Dreams

No hih.

Tuolista on siis moneksi. ;)

Nasun nukkekoti

Voiskohan perustella itselleen parin tuollaisen tuolin ostoa, sillä että niitä voisi käyttää tarvittaessa kuivaustelineinäkin :) Joskus, kun innostuu pesemään koko pyykkikaapin kerralla tyhjäksi meinaa kuivatustila loppua. Kestääköhän tuolit ulkona pitämistä ilman katosta? 

Kauniilta näyttää, kuten myös kylpyhuoneenne ja koko koti. 

P.S. Kiitos sun blogisi meilläkin on terassilla juhlavalot. Löytyivät lopulta Anttilasta, kun Clas Ohlssonilta sai vain värillisiä. 

Minde (Ei varmistettu)

Upea kokonaisuus, niinkun teidän koko koti :) kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista, olen saanut/saan hirmuisesti täältä inspiraatiota omaan meneillä olevaan remontti ja sisustus projektiin!:)

Kommentoi