By the sea

Coco Sweet Dreams

 

Aika meriaiheisia kuvia vielä näin ennen joulua.

Me oltiin kahteen pekkaan laivareissulla, sillä sain kutsun tulla tutustumaan Viking Gracella avattuun Victoria's Secret myymälään. Olen ihan VS-fani, joten tietysti tartuin tilaisuuteen ja ostin viime hetken lahjat sieltä. Samalla tutustuin laivaan tarkemmin ja nappailin kuvia. Gracella kaikki oli uutta ja selkeää. Se ei yhtään sellainen "rymylaiva" vaan todella trendikäs, kivat tuotevalikoimat ja esillepano. En muistanutkaan, miten paljon hinnat vaihtelee merellä ja maissa, teinkin muutamia huippulöytöjä, kuten Davines-merkiltä hiustenhoitotuotteita - ihana ulkoasu! Löysin myös ensimmäistä kertaa tehokkaan ihmeaineen silmäpusseilleni, siitäkin täytyy kertoa lisää myöhemmin! 8)

Nämä merikuvat saavat kyllä jo vähän odottamaan ensi kevättä ja kesää. Näen jo itseni tuolla kannella paistattelemassa.

Uusi laukku on muuten lainassa kaveriltani, Designiston Katriinalta. Luksuslaukun lainaaminen on tosi jees diili minun mielestäni! Valikoimiin on nyt tullut Stella McCartneyn Falabella, se on minun hankintalistalla juuri nyt - tummansininen laukku on kaunis kuin mikä! Stella on muutenkin yksi ehdoton lempisuunnittelijani.

Mitäs muuta? Kaksi yötä jouluun ja tarttis vissiin alkaa rauhoittumaan siihen. Kaikenlaista puuhaa, mutta pääasia on, että sen tekee chillisti!

Ihanaa joulua!

Kommentit

Taina L.

Löysin myös ensimmäistä kertaa tehokkaan ihmeaineen silmäpusseilleni, siitäkin täytyy kertoa lisää myöhemmin

 

KERRO JO!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hopsan, olen unohtanut vastat tähän kommentiin. Merkki on Glam Glow Brightmud. :D

avockado000099 (Ei varmistettu) http://threedifferentpersons.blogspot.fi/

sul on tosi hienoja kuvia! Millä kameralla sä kuvaat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on Olympuksen EPL5 ja käytän 25 millistä tai 45 millistä linssiä. Usein kuvaan myös iPhone5S:llä ja pienesti muokkaan kuvia VSCOcam appsilla. Laatu on mun mielestä ihan riittävä nettijulkaisuihin. :)

Kommentoi