Shades of white

Coco Sweet Dreams

 

Moi!

Kesä tulee ja erilainen valo sen mukana. Kotia on kevennetty, matot viety jo aikoja sitten varastoon. Vaatteetkin olen valinnut huomaamatta vaaleiksi. Se hetki kun takin voi jättää naulakkoon ja astua ulos keveällä asulla, oh la la! Lasten vaatettamisesta puhumattakaan. Tai kurasta ja lumesta.

Kesää varten metsästän vielä täydellistä aurinkotuolia, farkkuhaalaria, kevyttä päivetystä ja ihan vähän pidempiä hiuksia.

Valkoinen on ihana ja se näyttää hyvältä missä vaan, milloin vaan. Lemppari.

Aurinkoisia terkkuja!

/what's your favorite color? I like white. Hehe.

 

Kommentit

HelenaK

Täällä ollaan kans ihan fiiliksissä kevään tulosta ja päivä päivältä valoisammista aamuista. Ja ooh, aika hieno toi linkittämäsi aurinkotuoli!! Meillä ei ole pihaa, parveke vain, mutta mietiskelin kans yhtenä päivänä ulkokalustejuttuja, täältä löytyy jos haluat kurkistaa:)

http://www.lily.fi/blogit/all-things-soft-sweet/parvekkeen-sisustusinspista

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, toi aurinkotuoli on "to die for!". Ei löydy mistään noin kivaa, kaikki on jotenkin vääränlaisia ja Knollin versiossa tulee siis hinta vastaan ihan auttamatta. höhhelihöh.

Ihanalta näyttää sun suunnitelmat, ois kivaa päästä suunnittelee joku parveke. Niin pieni tila, joten helppoo ja edullista sisustuaa.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Valkoinen on kyllä niin ihana sisustusväri! Varsinkin kun oma koti on aika pikkuruinen niin vaalea sisustus avartaa mukavasti :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta, valkoinen ja vaaleat sävyt ovat tosi hyviä värejä - niitä voi maustaa niin monella eri värillä.

idae
white stories

Valkoinen on ihana, aina raikas ja ajankohtainen väri :) Itse suosin nykyisin valkoisen rinnalla myös mustaa ja puun sävyjä, mutta ei ole valkoisen voittanutta!

http://www.lily.fi/blogit/white-stories

Coco
Coco Sweet Dreams

Jeps, valkoinen antaa tosi paljon mahdollisuuksia. <3

bramasole

Valkoinen on ollut vuosia myös mun suosikkiväri, sekä sisustuksessa että vaatetuksessa, mutta nyt olen salakavalasti alkanut kaivata väriä elämään... Pikkuhiljaa ja ripotellen sitä onkin ilmestynyt kotiimme.. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama homma täällä. Meillä on niin valkoista (siis kaikki kiinteä kalustus) että pakosti on hankittava jotain väriä ja kontrastia.

S83 (Ei varmistettu)

Ihana laukku!!! Mitä kokoa laukku on ja saako niitä vielä henkka maukasta? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Laukku on tosi iso, oiskohan se jotain 70 senttii leveä ja 40-50 senttii korkea. Nettikaupasta en enää löytänyt mutta kun minä ostin laukun maaliskuussa oli niitä vielä pitkä rivi myynnissä...

elisa_e (Ei varmistettu)

Hei, mistä tuo teidän kiva lipasto on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on Ikeasta, Bestå-mallia. :)

Kommentoi