Sisustushaaveet

Coco Sweet Dreams

 

Minulla on tällä hetkellä sellainen vaihde, että inspiroivaa sisustusta saa vähän hakea. Keväällä pitäisi jauhaa pastellisista sävyistä, mutta minä otan huumaa kaikenlaisesta tummasta. Lisäksi olen todella kyllästynyt pelkkään valkoiseen ja ankaran graafiseen sisustukseen. Kaipaan paljon uudistusta.

Sannilta sain innostavan sisustushaasteen ja näin perjantai-illan ratoksi ajattelin sen viimen toteuttaa. Suurimmat sisustushaaveet juuri nyt:

  • Georg Jensenin vaasi, jonka on suunnitellut Ilse Crawford
  • Musta tuoli on täydellinen! Saahan sitä haaveilla kymppitonnin tuolista.
  • Kaikkein realistisin haave minulla on tämä Selettin ulkosuihku, koska kesä ja helteet. Lapset ovat aina ihan nurmikon peitossa, joten parempi kai nakata ne suihkun kautta sisälle. Kesä on täällä pian, sanokaa mitä sanotte!
  • Meidän ruokapöytä lähti viimein uuteen kotiin ja pian tullee uusi pöytä. Sen päälle haaveilen valaisinta, nyt Flos on ykkösenä.

/Interior wants: Because I love Ilse Crawford and Georg Jensen, I must love this small Vase designed by Ilse for Georg Jensen. That chair, designed by Hans J Wegner, no words needed! Outdoor shower is my number one wish (my kids get so thirty outside in summer, so I prefer to put them to the outdoor shower before they pop in.) Last but not least: Flos IC S1.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sama täällä. Onpa jännä että rupesin ihan vähän aikaa sitten itsekin haaveilemaan tummasta keittiöstä ja tuosta samaisesta tuolista.

Coco
Coco Sweet Dreams

Nyt on selkeesti tulossa vähän tummempi kausi.. onneksi tekstiileillä saa jo aika paljon aikaan. Huomaan, että suuret viherkasvit tummentavat sisustusta myös aika hyvin. :)

liinak (Ei varmistettu)

Olin jo tilaamassa tuota samaa valaisinta ruokapöydän päälle, mutta muutin viime hetkellä mieleni. Me tarvitaan hyvä, kirkas valo ja tuosta tulee enemmän tunnelmavaloa. Teillä se ei ehkä niin haittaa, kun on valoisa koti muuten. Se on upea valaisin kyllä! Minkä pöydän olet hankkinut? Knollin pyöreän valkoisen?

Coco
Coco Sweet Dreams

Meillä taas aikalailla päinvastoin...halutaan ruokapöydän päälle enemmänkin tunnelmavaloa. Minäkin harkitsin pitkään tuota valoa, mutta ehkä kuitenkin jotain muuta... vaikeita päätöksiä. Ruokapöydäksi tulee valkoinen pyöreä pöytä, ei kuitenkaan Saarista - samantapainen kyllä.

Liinak (Ei varmistettu)

Meillä oli Lee Broomin pendant, mutta se oli todella pieni valoinen. Nyt tanskalainen lasivalaisin, joka on kaunis ja kirkas. Lapsi askartelee pöydän ääressä niin valon pitää olla aika terävä. Muuten tunnelmavalo on kivempaa tietty. Kerro sitten kun pöytä tulee, mistä löysit sen. Saarisen kopioita on paljon, ja on vaikea löytää muuta kuin ns. re productionia. Ikeassa on, mutta se on pikkuruinen :) Meillä on Muuton Keep ja tykkään, mutta sen pinnan varominen on pienen lapsen kanssa raskasta.

Kommentoi