Sisustusovi.com ja sieltä sisustusapua

Coco Sweet Dreams


Pääsin blogin kautta mukaan testaamaan upouutta sisustuspalvelua Sisustusovea:


”SISUSTUSOVI on uudenlainen sisustussuunnittelupalvelu, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen, ammattilaisen tekemän, yksilöllisen sisustussuunnitelman helposti, nopeasti ja edullisesti netistä. Valitse itsellesi sopiva sisustussuunnittelija monipuolisesta suunnittelijatiimistä. Kerro suunnittelijalle nettilomakkeella, mitä apua tarvitset sisustusongelmiisi ja suunnittelija tekee suunnitelman antamiesi toiveiden, kuvien ja määrittelemäsi budjetin perusteella vierailematta kodissasi paikan päällä. Saat 14 päivän sisällä suunnittelijalta sähköpostiisi sisustussuunnitelman, joka sisältää 3D-mallikuvat, suunnittelijan saatesanat ja ostoslistan suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Näin saat ammattilaiselta parhaat sisustusideat ja valitset itse miten ja milloin ne toteutat.”


Homma meni lyhykäisyydessään niin, että kerroin nettilomakkeella sisustuspulmani ja ammattitaitoinen suunnittelija teki toiveitteni, inspiskuvieni ja budjetin mukaisen suunnitelman tilasta. Minä vaan mittasin tilan, hain inspiroivia mallikuvia netistä ja latasin ne nettilomakkeelle.


Sisustushaasteena oli meidän olohuone, jossa on paljon ikkuna-alaa ja huonekaluja on vaikea sijoittaa. Halusin antaa suunnittelijalle aika vapaat kädet ja eniten minua kiinnosti nähdä  miten hän sijoittaisi huonekalut ja mitä kivaa hän löytäisi 2000 eurolla meidän olkkariin. Periaatteessa valmiit huonekalut meillä on olemassa mutta tähän tilaan vähän väärät.


Vaikka itsellä olisikin jo aika selvät visiot sisustuksesta, ottaa ammattilainen paljon näkökantaa asioihin ja tuo uusia vinkkejä.


Tässä tyhjä tila ja tilan omistajalla oli ihan yhtä tyhjä pää, mitä tämän kanssa voisi tehdä.
Suunnittelijani Elina ehdotti sohvien ryhmittämistä näin, mikä ei ole yhtään hullumpi idea. Oleskelutilasta tuli kotoisa kokonaisuus ja onneksi huonekalut ei mennyt pitkin seiniä vaan ne on tuotu keskelle omaksi ryhmäkseen. Tilaa on jätetty sohvan taakse, se avartaa tilaa entisestään. Koristetyynyistä löytyy lempivärejäni, valkoista, mustaa ja konkakinväriä. Kalustevalinnoilla suunnittelija halusi tuoda esille muun muassa talon rakennusaikakautta, mikä oli kiva huomio.Sisustusovipalvelu lanseerataan kevään aikana, mutta nyt sinulla on mahdollisuus testata tätä palvelua alennettuun hintaan, ennen kuin se julkaistaan suuremmalle yleisölle.


Palvelun normaali hinta on 199 euroa ja alennus on -50% koko tilauksen hinnasta. Sisustussuunnitelman voi tilata yhteen tai useampaan huoneeseen ja itse ajattelin hyödyntää tätä vielä vaatehuoneeseen.


 Alennuksen saa syöttämällä alennuskoodin CocoSW50 Maksaminen –sivulla - Käytä alennuskoodi –kohdassa (Tilaajan tulee muistaa painaa Käytä koodi –painiketta, joka päivittää tilauksen hinnan) Alennuskoodi on voimassa 7.3. – 20.3.2013


Eli klik klik: www.sisustusovi.com ja minun lukijoilleni -50 % alennuskoodi: CocoSW50

Kommentit

VIIRU (Ei varmistettu)

On kyllä hienot noi ikkunat, voit ottaa aurinkoa jopa olohuoneessa
ilman säteilyä :) jos muuten satut saamaan kotiin pirkka lehden
siinä oli pikku juttu, tuo kevät kotiisi sivu 8, siinä oli maininta ikkunanpesu
koneesta ja että se on helppo käyttää, sellainen saattais olla teille kätevä
ja ehkä jopa luksusta? Saanko tiedustella tuosta suunnitelman matosta,
oletko löytänyt jostain sellaisen, mistä ja muistatko hintaa ja mitä materiaalia? ja onhna se kiva saada vinkkejä ihan ammattilaiselta, mutta et ole mielestäni kertaakaan sisustamisessa kyllä epäonnistunut! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

VIIRU, se on tämä: http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=3444&productId=883135&shopId=3060000&compartmentId=3060100&categoryId=3060104&catalogId=3444&ddkey=ProductDisplay

Suunnittelija listasi kaikki tuotteet linkkeineen päivineen siihen saamaani suunnitelmaan, se oli tosi jees juttu.

Hei, meillä taitaa olla tuolla eteisessä Pirkka, täytyy lukea se iltasaduksi. Ikkunoiden pesu on tosiaan edessä ja siinäpä iso urakka. Kiitos kaunis kohteliaisuuksista, oot ihana! <3

Ruissalo (Ei varmistettu)

Ei millään pahalla, mutta jos tuollaista ei pysty itse visioimaan niin ei hyvin mene. Ehdotuksessa on lähinnä maalattu seinä ja aseteltu huonekaluja. Asian, jonka voi suunnitella itsekin. Lisäksi ehdotus on ehkä liiankin hillitty. Sekä mikä tuossa on hyvää on suunnitelman halpa hinta. Senkin rahan tosin voisi laittaa kivaan mattoon.

Landepaukku (Ei varmistettu)

Samaa mieltä Ruissalon kanssa. Sitä paitsi kuvaan on aseteltu vain sohvaryhmä, uskoisin olevan suurempi ongelma kyseisessä tilassa mahdollisten säilytyskalusteitten sijoittelu, koska seinäpintaa jää verrattain vähän. Uskon sinun ratkovan nämä ongelmat itsekin :) Itse näkisin ehkä myös ongelmallisena verhot, joita ei tilaan haluaisi ja kuitenkin jotenkin on ratkaistava päivänpaiste, joka ihanan voimallisesti tulee sisään tähän aikaan vuodesta. Varsinkin kokovalkoisessa tilassa voi olla aurinkolasit tarpeen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Landepaukku, mulla on aika paljon ideoita, mutta eniten mietitytti kalusteiden sijoittelu ja sainkin hyviä pointteja tähän. Aurinko ei haittaa meitä yhtään, päinvastoin. Olkkarin ikkunoiden yläpuolella on sellainen lippa, joka tuo varjoa... saa nähdä miten paljon tila lämpenee sitten kesällä. Toisaalta säästetään ehkä vähän lämmityskuluissa, kun aurinko lämmittää?  Tiedä sitten... :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla olis varmaan ostoslistalla markiisit kesää aatellen, helposti kauniina päivänä nousee sisälämpö varmasti 25-30 asteeseen. Ilmalämpöpumpulla voi tietty viilentää, mutta meillä ei kyllä kukkaro kestä sitä sähkölaskua - ehkä teille ei siitä ole haittaa. Viilentäminen maksaa melkoisen paljon enemmän kuin lämmitys.

Kommentoi