Sohva on siinä

Coco Sweet Dreams

 

Siinä se seisoo!

Sitä haluttua tummuutta alkaa pikkuhiljaa näkymään. Aloin jossain vaiheessa kauhistelemaan, että meillä on vähän liian valkoista ja aloin miettimään muutamia tummia juttuja, sohva oli päällimäisenä mielessä. Sattumusten kautta tosiaan löysin Koodista Adean uuden mallin Band C215 ja se oli menoa sitten. Sohvakankaaksi valkkasin Sapphiren, ihana! 

Meidän koti on vielä aika "paljas" ja se ihan varmasti kehittyy koko ajan. Kotonani sisutus tuskin tulee olemaan koskaan valmis, se muuttuu usein, kun haluan vaihtaa huonekalujen paikkaa. Aloitan usein ns. puhtaalta pöydältä ja siivouksen jälkeen alan sisustamaan tilaa uuteen järjestykseen.

Nyt yritän saada olohuonetta enemmän omaksi tilakseen ja jonkin suuren maton avulla se ehkä onnistuu paremmin. Kasvini on nyt tuulettumassa terassilla, se tulee antamaan olkkariin raikkautta ja kotoisuutta. Minkä värisen maton te näkisitte meidän olohuoneessa? Minä olen valkoisen tai vaaleanharmaan Kelim-maton kannalla. Ehkä.

Ihanaa viikonloppua! 

/our living room right now. Adea Band C215 in fabulous, just saying.

Kommentit

Annina (Ei varmistettu)

Punainen itämainen matto. Ne on kauniita ja tuo lämpöä. Mutta ehkä liikaa väriä makuusi..?

Coco
Coco Sweet Dreams

Täytyy testata, mä itseasiassa ostin itämaisen maton Bukowskilta, se on vielä säilössä tuttavani luona... täytyy ottaa kuvia sitten, kun saan maton käsiini.

vesimies (Ei varmistettu)

Moi!
Aivan ihana sohva, kyllä jollakin on silmää sisustaa.
-Kysyisin Henna sulta teidän uuden grillin merkkiä / nimeä ja mittoja, jos minäkin saisin sellasen uudelle
parvekkeelle. Aurinkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Merkki: Gerona, halkaisija 56 cm ja korkeus 40 cm. Lisätietoa: www.gardenlife.dk - nämä lukee ton pakkauksen kyljessä - onneksi laatikko könötti vielä eteisessä. Ja tosiaan Bauhausista me löydettiin toi... vielä ei olla ehditty testaamaan. Toimii puilla ja hiilillä. :)

Aurinkoa myös sinulle! <3

Lanttu (Ei varmistettu)

Hyvä soffa! Sopii teille :-) onko teillä muuten televisiota ollenkaan, kun ei ole kuvissa ainakaan vilahdellut?
Kiitos ihanasta inspiroivasta blogista. Hyvää kesän alkua sinulle Henna!

Coco
Coco Sweet Dreams

Telkku on kuvasta vasemmalla seinällä. En tykkää telkkareista, enkä tykkää ottaa siitä kuvia. Voisin ihan hyvin elää kokonaan ilman telkkaria. Ehkä. :D

Taina L.

Itämaisen maton kannalla olisin minäkin, sopisi mielestäni hyvin tuohon kuvaan! Kaunista on, niin siistiä ja tyylikästä. Upea sohva. Onneksi mattoja voi ottaa kerralla enemmänkin ja sovitella rauhassa kotona, niin näkee mikä eniten miellyttää...

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin sopisi ja kiitos! Olispa suuri varasto, jossa vois säilyttää kaikenmaailman mattoja ja koristetyynyjä. <3

Tasaraita

Itämaisen maton puoleen minäkin kääntyisin. Tai sitten punertavan kirjava Kelim. Carpetvistalla on kivoja ja aika usein hyvällä alella. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Itämaiset matot ovat kyllä ihania, en ehkä osaisi olla sen kanssa koko vuotta, mutta esim. jouluksi olisi ihanaa laittaa jokin punertava matto. Valkoista suurta Kelim-mattoa olen metsästänyt jo tovin, Carpet Vistalla on välillä sellaisia.

Hanna L (Ei varmistettu)

Kaunista. Mikä on tuo kiva torkkupeitto?

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on Missonin, Net a Porterista aikoinaan tilattu... :)

Liisa
Osasin!

Hei! Kuinka leveä tämä sohva on? Itselläni sama malli harkinnassa enkä malta odottaa, että pääsen liikkeeseen sitä katsomaan.

Kommentoi